MEHMET SEKMEN İSPİR'E ÇIKARMA YAPTI

İspir'de Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin Açılışı İçin Mehmet Sekmen İspir'e Çıkarma yaptı

MEHMET SEKMEN İSPİR

 

Cumhur İttifakı Ortağı MHP'nin İspir Belediye Başkan adayı Ahmet Coşkun'un seçim irtibat bürosunun açılışı ve Öztoprak Mahalle Konağı’nın açılışını gerçekleştirmek için İspir'e çıkarma yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen bugün İspir'deydi.

 

 

Vatandaşların yoğun ilgisi ile miting ortamına dönen koordinasyon merkezinin açılışına, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen, Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Sayın Adem Yurdagül, AK Parti İl Başkan Vekili Sayın Mevlüt Doğan, Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Sayın Mevlüt Özcan ve tüm İlçe Ocak Başkanları, AK Parti ve MHP’nin tüm ilçe başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve teşkilat mensupları ve Büyükşehir Belediyesinin daire başkanları katıldı.

 

 

İlçe merkezinde yoğun bir kalabalık eşliğinde İspirli vatandaşları selamlayan Başkan Mehmet Sekmen'e vatandaşların sevgi dolu tezahüratları vardı. İspir sokaklarına sığmayan kalabalık seçim koordinasyon merkezinin önünde toplandı. 

 

 

Burada Açılış sonrası halka hitap eden Mehmet Sekmen şöyle konuştu. “Allah’ın izniyle biriz, beraberiz, hep birlikte Cumhur’uz, hep birlikte Erzurum'uz diyeceğiz. Hiçbir basılmadık, uğranmadık, girmedik yer bırakmamak, yeni projelerimizle gençliğimize ve her kesime yönelik yeni anlayışımızla şehrimizi geleceğe taşımak adına gayret göstermekteyiz. Erzurumumuzu en güzel şekliyle bu yarışta, en yüksek rakamlarla Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Dr. Devlet Bahçeli başkanımıza takdim etmek, hepimizi sevindirecek. Tekrardan katkılarınızdan, bu sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah huzur içerisinde, şehrimizi geleceğe taşımak adına 31 Mart akşamı hep beraber kucaklaşarak, başarıyı paylaşmak adına hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Allah'a Emanet Olun dedi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ise yaptığı konuşmasında Cumhur İttifakına vurgu yaptı. Yurdagül konuşasında; “Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin önderliğinde, hain darbe girişimi sonrası Yenikapı ruhuyla bir araya gelen büyük bir ittifaktır. Bu ittifakta şahsi menfaatler, kişisel hırslar, geçmişte yaşanmışlıklar bir tarafa bırakılarak, ülkemizi dört bir yandan kuşatan tüm hainlere karşı ‘Önce vatan’ diyerek yola çıkan iki siyasi liderin, tarihte eşine az rastlanır bir fedakarlıkla milletini nasıl düşündüğünü gösteren bir vatanseverlik örneği tüm dünyaya sergilenmiştir. Cumhur İttifakı sayesinde ülkemiz bir çok sınır ötesi harekatı başarmış, Karabağ gibi kadim Türk yurdu tekrar kardeş ülke topraklarına katılmış, PKK terör örgütünün ülke içerisinde etkinliği sıfıra indirilmiş ve Türkiye ‘Lider Ülke’ olma yolunda büyük bir ilerleme kat etmiştir” dedi. 

Cumhur İttifakı’nın başta İspir olmak üzere Erzurum'un tamamında belediyelere talip olduğunu kaydeden Başkan Yurdagül, “31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurdukları komisyonlar gerekli çalışmayı yapmışlar, bunun neticesinde de İspir ilçemizde MHP Adayı Ahmet Coşkun'u Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olarak yeniden uygun görmüşlerdir. Buradan tüm İspirli hemşehrilerime seslenmek istiyorum; bu seçimde İspir'i yeniden hem Liderimiz Devlet Bahçeli’ye hem de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hediye sunacağız. Onların gösterdiği kadirşinaslığa, biz de İspir'de Cumhur İttifakı Adayımızı yeniden kazandırarak cevap vereceğiz” diyerek vatandaşlardan MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Coşkun'a destek istedi.

 

 

Cumhur ittifakı İspir Belediye Başkan Adayı Ahmet Coşkun ise Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı sonrası sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. Coşkun mesajında; Açılış törenlerimizde varlıklarıyla bizleri onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Sekmen’e, MHP İl Başkanımız Sn. Adem Yurdagül’e, AK Parti İl Başkan Vekili Sn. Mevlüt Doğan’a, Ülkü Ocakları İl Başkanı Sn. Mevlüt Özcan’a ve tüm ilçe Ocak başkanlarına, AK Parti ve MHP’nin tüm ilçe başkanlarına, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve teşkilat mensuplarına, Büyükşehir Belediyemizin daire başkanlarına, Belediyemizin emektarları tüm çalışma arkadaşlarıma, basınımızın kıymetli temsilcilerine, sivil toplum kuruluşu başkanlarına , muhtarlarımıza, esnaf kardeşlerimize, hanımefendilerimize, beyefendilerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, Cumhur İttifakı’nın Cok kıymetli kardeşlerim yol arkadaşlarım SKM yönetimine, ve tüm İspir halkına teşekkür ediyorum. dedi.

 

 

 

 

 


 


Anahtar Kelimeler: MEHMET SEKMEN İSPİR' ÇIKARMA YAPTI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı