Mehmet Sekmen: “Gençlere Sesleniyorum, Sizlere hizmet verecek ekip biziz”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen , Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu’nun sunduğu Analiz programına konuk oldu.

Mehmet Sekmen: “Gençlere Sesleniyorum, Sizlere hizmet verecek ekip biziz”

 

Gündeme dair önemli mesajlar veren Başkan sekmen, gençlere seslendi,” Sizlere hizmet verecek ekip biziz” dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Kardelen TV’nin gündem programı Analiz’e konuk oldu.

Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu ve Gazeteci yazar Esat Bindesen’in soru ve görüşleriyle Erzurum ve Türkiye gündeminin merak edilen konuları yanıt buldu.

16.araç filosunun hizmete alınmasıyla konuşmasına başlayan Başkan Mehmet Sekmen, “  Bu sene ve önümüzdeki sene Allah’ın izniyle yolları toparlayacağız. Artık benim vatandaşım Türkiye’nin hiçbir vilayetinde olmayan köy yollarına kavuşacak.  Bütün köyde yaşayan hayvancılık ile uğraşan, tarımla uğraşan büyüklerime, gençlere sesleniyorum. Sizlere hizmet verecek ekip biziz. Benim Cumhurbaşkanım, benim bakanlarım, benim milletvekillerim ve biziz. Biz yapacağız. Onun için sakın ha sağa sola bölünmeyelim Cumhur İttifakı’nda oylarımız birleştirelim. AK Parti herkesin partisi; Alevi kardeşlerimizin de Sünni kardeşlerimizin de ve Kürt kardeşlerimizin de hepsinin birleştiği partinin adı Cumhur İttifakı’dır.“ dedi.

Başkan Mehmet Sekmen:” Bana halkımın desteği güç verecek “ açıklamasında bulundu.

Vaatler ve projeler konusunda da konuşan Başkan Sekmen,” Biz vaadi geçtik atılması gereken adımları projeye geçirdik”  ifadesini kullandı.

Başkan Sekmen, bu yıl Erzurum’a yapılacak yatırımların sulama ve yol ağırlıklı olacağını ve Erzurum’a organik gübre tesisi kurulacağını açıkladı.

Erzurum için sıcak su projesini hayata geçireceklerini belirten Başkan Sekmen,” Sıcak su kullanımlarında yüzde yüz tasarruf olacak” dedi.

Konaklı’ya yeni otellerin yapılacağını açıklayan Başkan Sekmen,” Kağıt fabrikası Erzurum’a geliyor, 205 kişi çalışacak “ müjdesini de sözlerine ekledi.

Gece gündüz Erzurum için hizmet ettiklerine dikkat çeken Başkan Sekmen, “ Biz birilerine makam mevki kazandırmak için bu koltukta oturmuyoruz” vurgusu yaptı.

ERZURUMOLAY


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı