MEHMET SEKMEN; DOĞANA BEŞİK ÖLENE TABUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, her haftanın ilk gününü vatandaşlara ayırmaya devam ediyor.

MEHMET SEKMEN; DOĞANA BEŞİK ÖLENE TABUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

 

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunlarının çözümüne katkıda bulunan Başkan Sekmen, konuklarını kimi zaman makamında, kimi zaman da Halk Günü organizasyonlarını gerçekleştirdiği misafir odasında ağırlıyor. Beraberinde kurmaylarıyla birlikte ağırladığı vatandaşları tek tek dinleyen, beklenti, talep ve önerilerine kulak veren Başkan Sekmen, kimi vatandaşların sorununu ise, anında çözüme kavuşturuyor. Başkan Sekmen, “Vatandaşın ne istediğini ve ne arzu ettiğini bilmek, her zaman bir adım önde olmaktır” diyerek, Erzurum’da bu yaklaşımdan hiçbir zaman vazgeçmediklerinin altını çizdi.

SEKMEN: BİZ HERKESLE BİR ARADAYIZ

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiğini anımsatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Biz Erzurum’da toplumun tüm kesimleri ve katmanlarıyla her zaman bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, belediye başkanlarımızla, vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla; kısacası herkesle her fırsatta bir arada olmanın hizmet üretimi noktasında en büyük avantajımız olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla sorunları ilk ağızdan dinlemiş oluyor, çözümlerini de o nispette anında sağlamış oluyoruz. Bu hem vatandaşlarımız açısından, hem de bizim açımızdan faydalı oluyor. Sonuçta hizmeti Erzurum için yapıyoruz, vatandaşımız için yapıyoruz. Onların ne istediğini bizzat kendilerinden dinlemek, yol haritası oluşturmamızda çok daha etkili oluyor” diye konuştu.

VATANDAŞLAR DA ÇOK MEMNUN

Öte yandan vatandaşlar da, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in bu yaklaşımından duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Sayın başkanımızın kapısı hiçbir zaman kapanmıyor. İster Halk Günü olsun, isterse diğer günler olsun, hiç fark etmiyor. Başkanımızla ne zaman görüşmek istesek, onu yanı başımızda buluyor, konuşmak istediğimiz her şeyi konuşuyoruz. O da bize yardımcı olmak ve çözüm üretmek için elinden geleni yapıyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı