MEHMET SEKMEN´İ KRİPTO FETÖCÜLERE YEDİRTMEYİZ

FUAT UĞUR EN ERZURUM İÇİN KONUŞACAK EN SON KİŞİ BİLE OLAMAZSIN

MEHMET SEKMEN´İ KRİPTO FETÖCÜLERE YEDİRTMEYİZ

 

Son günlerde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen üzerinden sistematik olarak yürütülen algı operasyonları kapsamında sosyal medya da çıkan haberler, yazılanlar ve çizilenler ışığında görülüyor ki, hepsi tek bir kalemden servis edilip maksatlı bir şekilde aslında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´in şahsı üzerinden değil şehrimize zarar vermek için oluşturulan bir Fetö operasyonunun kirli ayağı gibi görünüyor.

Nasıl mı?

Şehrimizde son günlerde türeyen bir haber sitesini ve sahibini para karşılığı satın alan bu yahudi zihniyeti, önce aslı astarı olmayan bir takım iddiaları sözde haber adı altında öne sürdürülüp sonrasında ise Ulusal basına kaynak olarak gösteriliyor. Bu Ulusal dediğimiz kanalların geçtiğimiz yıllarda Yahudilere satıldığını hepimiz çok iyi bilmekteyiz. Yine hatırlayacak olursak bu kaynaklar geçtiğimiz yıllarda insanlarımızın dini duygularını istismar ederek İhlas Finans adıyla şehrimizde binlerce kişiyi mağdur bırakmış ve memleketimizde kalması gereken milyarları buharlaştırmıştı. 

Görüyoruz ki; Bu Erzurum ve Türkiye düşmanlığı devam eden zihniyet alttan alttan bizi kemirmeye devam ediyor. Son iki haftadır Televizyon kanallarında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen hakkında sürekli eleştiri yapan ve karalama kampanyası sürdüren bu Televizyon kanalının ABD vatandaşı olan ve ABD´nin çıkarları için yemin eden CEO´su geçtiğimiz günlerde Terör örgütü FETÖ´den tutuklanmışken bunu ört bas edip sağa sola salya sümük saldırması bizleri derinden düşündürürken, hele birde üstüne şehrimizin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen hakkında ekran karşısına çıkardığı Fuat Uğur isimli yazar´ın geçmişini sorgulamadan eleştiri yapmasına izin vermesini tamamen bir Erzurum düşmanlığı olarak değerlendiriyorum.

MEHMET SEKMEN´İ KRİPTO FETÖCÜLERE YEDİRTMEYİZ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine 30 Mart 2014 seçimleriyle gelen Başkan Mehmet Sekmen´i artılarıyla ve eksileriyle eleştiri sınırlarını aşmadan gerek Erzurum medyası olarak ve gerekse Erzurumlular olarak eleştirebiliriz. Hatta yapmadıklarını, yapamadıklarını ve söz veripte yerine getirmediklerini sorgulayabiliriz ama makamı itibariyle temsil ettiği Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı sıfatından dolayı kendisini ne olduğu belli olmayan bir takım zevatlara da yedirtmeyiz. "Kol Kırılır Yen İçinde Kalır" Mehmet Sekmen artısıyla, eksisiyle Erzurum´un Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Tarih yüz yıllar sonra da Mehmet Sekmen´i Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ama iyisiyle ama kötüsüyle mutlaka anacaktır.

Ama bugün Televizyon ekranlarının karşısına çıkıp 81 Vilayeti bir tarafa bırakıp sadece "Böyle Belediye Başkanları da Var. Hala Görevlerinin Başındalar." diye soranlara bu soruyu sormak "Sizin Haddiniz Değildir." demek istiyorum. 

Çünkü; Bu eleştiriyi yapan Fuat Uğur isimli yazarın geçmişine baktığımda hiç de dokuları bizimle uyuşmayan bir adam olduğunu görüyorum.

Şimdi aşağıda Fuat Uğur isimli yazar´ın Terör Örgütü Fetö´nün kapatılan yayın organı Samanyolu Televizyonun´da Bavulcu Baransu ve Kaçak FETÖ´cü Uslu ile yaptığı programın görüntülerini sizlerle paylaşacağım.

Bununla da yetinmeyip, Fuat Uğur´un ipliğini pazara çıkaracağım diyen CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray´ın, Fuat Uğur´un Twiter hesabından yaptığı Fetö ve Fetöcülerle ilgili paylaşımlarını gözler önüne sereceğim. 

Yine, Türkiye gazetesinin eski Ankara temsilci de olan Sebahattin Önkibar köşesinde ?Cumhurbaşkanı önemli bir toplantıda gündem dışına çıkarak kendi adına racon kesen gazetecileri uyarma gereğini hissetti ki medyaya göre kastedilen isimler Tayyib´in silahşörü pozlarında her gün birilerini tehdit eden Cem Küçük ile Fuat Uğur? diye yazmıştı. Önkibar 15 Temmuz´dan aylar önce darbe hazırlıklarını köşesine taşıyan Fuat Uğur ve ekranlardan ve köşe yazılarında tehditler savuran kripto FETÖ´cü Cem Küçük´ün tutuklanabileceği iddiasını dile getirmişti. Hatta Fuat Uğur´un Darbeyi günler önce köşe yazısıyla haber veren isim olarak da nitelendiriyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´i eleştiri yağmuruna tutan Fuat Yağmur Kripto Fetöcü mü?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı