Mehmet Sekmen´den B.B. Erzurumspor İçin Birlik Çağrısı

Mehmet Sekmen´den B.B. Erzurumspor İçin Birlik Çağrısı

Mehmet Sekmen´den B.B. Erzurumspor İçin Birlik Çağrısı

 

ERZURUMHABER25: Türkiye 3.Lig 1.Grup´ta zirve mücadelesi veren B.B. Erzurumspor bugün evinde konuk ettiği Tekirdağspor´u 2-1 mağlup ederek yoluna devam etti.

Mavi-Beyazlılar Serdar Deniz´in, maçın 39 ve 55´inci dakikasında attığı gollerle 3 puana ulaşırken, konuk ekibin tek golünü maçın 62´nci dakikasında Ali Yıldırım kaydetti.

Bu sonuçla puanını 37´ye yükselten B.B. Erzurumspor, bir maç eksiği ile 44 puanı olan lider Tirespor´un ardından üçüncü sıraya yerleşti.

Maç sonrası Kulüp Başkanı Ali Demirhan ve yöneticilerle birlikte Kulüp binasına geçen takımı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Ziyaret ederk Yönetici ve Futbolcuları ayrı ayrı tebrik etti.

Kulüp binasında Yöneticilerle ve futbolcularla sohbet eden Başkan Mehmet Sekmen, Tüm Erzurumspor Taraftarlarını ve Erzurumluları Erzurumspor çatısı altında birlik ve beraberliğe davet etti.

Mehmet Sekmen, Her kentin mutlaka önemli bir markası ya da markaları vardır, olmalıdır. B.B. Erzurumspor´da Erzurum´un önemli marka değerlerinden bir tanesidir. İyi bilinmelidir ki; Erzurum bir Büyükşehirdir hemde çok büyük bir şehirdir. B.B. Erzurumspor´da tüm ilçelerimizle birlikte şehrimizin takımıdır. Şehir olarak taraftarlarımız ve tüm kurumlarımızla beraber bu takıma sahip çıkılması gerekiyor. Şehrin futbol takımı o şehrin tanıtımında büyük pay sahibidir, bunu iyi değerlendirmemiz lazım.

Görüyor ve inanıyoruz ki, B.B. Erzurumspor hak ettiği yerde değildir. Bizim şuanda 2. Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımızı Süper Lige çıkması için tüm şehir olarak kucaklamamız gerekliydi. Ama olsun gerek Erzurum Büyükşehir Belediyesinde görev yapan arkadaşlarımız, gerek B.B. Erzurumspor´da yöneticilik yapan arkadaşlarımız, Teknik kadro ve gerekse Futbolcularımız bu sezon 2. Lige çıkmak için canla başla mücadele etmektedirler.  

B.B. Erzurumsporumuzu, tüm şehir olarak, elele vererek birlik ve beraberlik içerisinde tüm samimiyetimizle destekleyerek 2. Lig yolunda hiçbir zaman yalnız bırakmamalıyız.

Ben inanıyorum ki B.B. Erzurumspor, 19 ilçe ile birlikte tüm Erzurumlulardan alacağı destek ile 2. Lig´e yükselerek hem marka değerini daha da yükseltecek hem de ilimizin tanıtımına yapacağı katkı ile kalkınma ve gelişmeye de önemli ivme kazandıracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Erzurumlulara sesleniyorum. Kenetlenelim, el ele verelim, hep birlikte Erzurumsporumuzu 2. Lig´e taşıyalım. diye konuştu.

Konuşmasının ardından Yönetici ve futbolcularla yemek yiyen Başkan Mehmet Sekmen kulüp binasından ayrılırken Zonguldak maçında takımına şimdiden başarılar diledi. 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı