Mehmet Sekmen, ?Şimdi Şahlanış Vakti, Şimdi Türkiye Vakti?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim çalışmalarını merkeze bağlı Hancığaz, Alibezirgan, Maksutefendi ve Söğütlü mahallelerinde sürdürdü.

Mehmet Sekmen, ?Şimdi Şahlanış Vakti, Şimdi Türkiye Vakti?

 

 

24 Haziran´da istikrar için sandık başına gidileceğini belirten Başkan Sekmen, ?Sahada görüyoruz ki partimize büyük bir teveccüh gösteren Erzurum kararını vermiş, Dadaşlar şimdi şahlanış vakti, şimdi Türkiye vakti? dedi. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, mahalle statüsündeki köylerde bir araya geldiği vatandaşlara AK İcraatları anlattı. Türkiye´nin AK belediyeler sayesinde son 16 yılda adeta çağ atladığını kaydeden Başkan Sekmen, ?Ülkemiz ekonomiden tarıma, eğitimden turizme, sağlıktan sanayiye, enerjiden ulaşıma varıncaya kadar her alanda büyük bir gelişim ve kalkınma yaşadı. Tüm bunların yakalanan istikrar sayesinde gerçekleştiği unutulmamalı.
Bakın biz yapamayacağımız hiçbir şeyi dile getirmedik. Vadettiklerimizi de gerçekleştirmek için büyük mücadeleler verdik. Şükürler olsun ki hedeflerimize de ulaştık. Elbette ki daha fazlasını yapmalıyız. Tek gayemiz bu ülke insanının daha çok refah içerisinde yaşamasını sağlamak. Tüm gayretimiz daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Erzurum´dur? dedi.
 
?İNŞALLAH ZAFERLE ÇIKACAĞIZ?
24 Haziran seçimlerinin önemine de değinen Başkan Sekmen, ?Aziz milletimiz kararını güçlü bir Meclis ve güçlü bir Hükümet´ten yana kullanacak? dedi. Başkan Sekmen, şöyle devam etti: ?Şu süreçte vatandaşlarımızın karşısına çıkıyor ve 16 yılın özetini aktarıyoruz. Ama unutulmamalı ki biz vatandaşlarımızla sadece seçim döneminde bir araya gelmiyor her zaman buluşuyoruz. Vatandaşlarımıza yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı anlatıyor, sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Sağ olsunlar AK Parti´mize inanılmaz bir teveccüh gösteriyorlar. Bu da bizi daha da şevklendiriyor. Unutulmamalı ki Türkiye´nin bu hafta yapacağı seçim bu ülkenin geleceğini şekillendirecek. Türkiye´nin hedeflerine ulaşmasında önemli bir aşama olan 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkıp, ilerleyişimizi sürdüreceğiz.?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli