MEHMET SEKMEN NACİ CİNİSLİ´YE BÖYLE YÜKLENDİ

MEHMET SEKMEN İYİ PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ NACİ CİNİSLİ´YE SESLENEREK, "ERZURUMSPOR´A PARTİNİZ VE SİZ BEŞ KURUŞ BAĞIŞ YAPTINIZ MI?"

MEHMET SEKMEN NACİ CİNİSLİ´YE BÖYLE YÜKLENDİ

 

 

Erzurum Valisi Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ?Erzurumspor´umuz? konulu basın toplantısı düzenledi. 

BB Erzurumspor kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısına Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, BB Erzurumspor Başkan Vekili Ömer Düzgün ve gazeteciler katıldı. 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Okay Memiş, Erzurumspor´un sahipsiz olmadığını ifade ederek, ?BB Erzurumspor´a maddi ve manevi anlamda sahip çıkmaya gayret ediyoruz. Bu şehrin en büyük dinamiği olan bu takıma sahip çıkmak zorundayız dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise; Şehrin yöneticileri olarak BB Erzurumspor´un yanında olduklarını vurguladı. Erzurumspor´un bu şehrin bir markası olduğunu vurgulayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bu şehre gönül veren herkesimden insanın ortak payesi olan Erzurumsporumuza Zaman zaman VAR sistemine rağmen bir takım yanlış kararlar veriliyor. En son Rizespor maçında buna hep beraber şahit olduk. Ama bütün bunlara rağmen seyircimizin taraftarımızın olgun davranışı ise takdire şayan bir konudur. Bu kararlar verilirken şehrin yöneticileri olarak bu olaylara sessiz kalacağımızı duyarsız kalacağımızı kimse sanmasın diye konuşan Mehmet Sekmen sözlerine şöyle devam etti. 
 
Erzurum Milletvekillerimizden Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ, Sayın Selami Altınok, Sayın Zehra Taşkesenlioğlu, Sayın İbrahim Aydemir ve Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Sayın Prof. Dr. Kamil Aydın´ın bugüne kadar Erzurumspor´un gerek maddi gerekse manevi anlamda her zaman desteklerini gördük. İnanıyorum ki, bugünden sonra da her alanda yanımızda olmaya devam edeceklerdir. Ama son Rize maçında yaşadığımız tatsız olayın ardından görüyoruz ki, Bugüne kadar gerek maddi gerekse manevi hiç bir konuda Erzurumsporumuzun yanında olmayan diğer Milletvekilimiz, sosyal medya hesabı Twiter üzerinden birşeyler yazıp karalıyor. Güya Erzurumspor´un sahipsiz olmadığını, Erzurumspor´a sahip çıkılması gerektiğini, kendisinin ve Partisinin Erzurumspor´un yanında olduklarını vurguluyor. Şunu buradan belirtmekte fayda görüyorum. "Bu Milletvekilimiz ve Partisi bugüne kadar Erzurumsporumuza beş kuruş bağışta bulunmamışlardır. Eğer bulunmuşlarsa çıkıp bu halka anlatsınlar. Söylesinler. Isbatlasınlar. Erzurumspor Tweetle beslenmiyor." Erzurumspor siyasete bulaştırılıyor diye nara atanlar, yerel seçimler öncesi sosyal medya hesapları üzerinden Erzurumspor´un destekçisiymiş gibi kendilerini halka lanse etmeye çalışıyorlar. Hodri Meydan Çıkın Erzurumspor´a bugüne kadar yapmış olduğunuz beş kuruşluk bağışınız varsa onu söyleyin. diye konuştu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı