MEHMET SEKMEN BU İŞİ BİLİYOR

Erzurum, yüzde 75.54 oranla Büyükşehirler arasında en fazla ´Evet´ oyu vererek yeni anayasayı ve Cumhurbaşkanlığı sistemini onayladı.

MEHMET SEKMEN BU İŞİ BİLİYOR

 

 

İcraatları, yatırımları, projeleri, söylemleri, ifadeleri, sevecenliği ve samimiyetiyle Erzurum´un gönlünde taht kuran Başkan Mehmet Sekmen, tabir-i cazise Atom karınca gibi çalıştı.

Referandum çalışmalarını özel bir itinayla yürüten Başkan Sekmen, her ilçeye en az 4 kez gitti. Şimdiye kadar 1185 muhtarla birebir görüştü. Erzurum genelinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı. Çaldığı her kapıda karşısına çıkan vatandaşa ve elini sıktığı her kişiye üşenmeden sıkılmadan ?Evet´ tercihinin önemini en ince detayına kadar anlattı.

Büyükşehir Belediyeleri arasında en fazla ?EVET? oyu alarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a ve Partisine olan bağlılığını da bir kez daha gözler önüne seren Başkan Mehmet Sekmen´e sandıklar açıldıktan sonra ulaşıp Anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarına ilişkin görüşlerini aldık.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ?Bu Anayasa değişikliği sonrasında Türkiye daha da büyüyecek, kalınacak. Türkiye´nin İnşallah önü açılacak. Türkiye´de demokrasi güçlenecek, hukuk devleti güçlenecek dedi.

Mehmet Sekmen, Anayasa değişikliği oylamasında Erzurumlu hemşerilerinin olağanüstü bir destek verdiğini ifade ederek, "Son açıklanan sonuçlara göre Erzurum, yapılan oylamada Büyükşehir Belediyeleri arasında en fazla anayasa değişikliğine destek veren ilimiz oldu. Biz hemşerilerimizle iftihar ediyoruz." diye konuştu.

Baştan beri vatandaşlara anayasa değişikliğini her noktada anlattıklarını ve çok güzel çalışma yaptıklarını ifade eden Mehmet Sekmen, sözlerine şöyle devam etti. "Söz Konusu Vatan Olunca Ay Yıldızlı Bayrağımıza Sancak Olan Bu Mübarek Şehirde, Çocuklarımıza ve Geleceğimize Anlatacağımız Bu Kutlu Zaferin Mimarı olan Siz Kadim Hemşerilerime Şükranlarımı Sunuyorum. Büyükşehirler Arasında Bize Birinciliği Yaşatarak Milletimizin Demokrasi Destanına Yeni Bir Zafer Kazandıran Dadaşlara Teşekkür Ediyorum. Var Olasın. Sağ Olasın Dadaş? dedi.

Öte yandan halk oylamasında Türkiye Genelinde ´Evet´ çıkmasıyla birlikte Türkiye´de tarihi bir dönemeç başlamıştır diye konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu tarihi dönemeçte ilerde değeri anlaşılacak, takdir edilecek işe imza atmıştır." ?Devlet-i ebed müddet´ düşüncesini ilke edinen Sayın Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizi, birliğimizi, beraberliğimizi, bayrağımızı, sancağımızı, mukaddesatımızı ilgilendiren yeni sistem değişikliğinde gösterdikleri onurlu ve ulvi davranıştan ötürü canı gönülden kutluyorum.

Ayrıca Başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere nezdinde mecliste bu paketin çıkarılmasında emeği geçen tüm milletvekillerine ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına bu birliktelikten dolayı çok teşekkür ediyorum" Çünkü önce ülkem ve milletim anlayışla hareket ettiler; parti anlayışıyla değil. Her zaman milliyetçi hareket ve ülkücü kardeşlerimiz memleket meselesi olduğu zaman parti hesaplarını bir kenara bırakmıştır. Bu kez de böyle olmuştur" diyerek sözlerine son verdi.


Anahtar Kelimeler: MEHMET SEKMEN BİLİYOR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli