MEHMET MUSA ÇAKIR DAHA YAŞAILABİLİR BİR AZİZİYE İÇİN ANKARA´YA ÇADIR AÇTI

MHP´den Aziziye Belediye Başkanlığı´na aday adayı olan Mehmet Musa Çakır, başvurusunu parti genel merkezine yaptı.

MEHMET MUSA ÇAKIR  DAHA YAŞAILABİLİR BİR AZİZİYE İÇİN ANKARA´YA ÇADIR AÇTI

 

 

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli´yi makamında ziyaret eden Çakır, başvuru formunu ise, Genel Başkan Yardımcısı Sadri Durmaz´a teslim etti. Çakır, daha sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Klavuz?u da ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. 
Yerel seçim atmosferi hız kazanırken, MHP´den Aziziye Belediye Başkanlığı´na aday adayı olan Gazeteci Mehmet Musa Çakır da, resmi başvurusunu yaptı. MHP Genel Merkezi´ne çıkarma yapan Çakır, önce Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli´yi makamında ziyaret ederek duasını aldı. Ardından resmi başvuru evraklarını MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadri Durmaz´a teslim eden Çakır, Ankara temaslarına Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve aynı zamanda MHP Mersin Milletvekili olan Olcay Klavuz´la bir araya gelerek devam etti. 

AZİZİYE DEMEK; ERZURUM DEMEKTİR 

Aziziye´nin Erzurum´un giriş kapısı olduğunu vurgulayan Mehmet Musa Çakır, ?Ilıca ve Dadaşkent´i içerisine alan bölge, aslında Erzurum´un kendisidir. Erzurum demek Aziziye demektir, Ilıca demektir, Dadaşkent demektir? ifadelerini kullandı. 
Resmi başvurusunu yapmak için geldiği Ankara´da, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ile de bir araya geldiğini söyleyen Çakır, ?Bilge liderimizin duasını aldık, başarı niyazına muhatap olduk. Resmi başvuru evraklarımızı da, Genel Başkan Yardımcımız Sadri Durmaz Beyefendi´ye teslim ettik. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Klavuzla´da bir araya gelerek, Erzurum´u ve seçim gündemini konuştuk. Mevla çıktığımız yolu hayırlı ve mübarek eylesin? dedi. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı