MEHMET EMİN ÖZ BEN OY VERMEDİM DİYOR... BU VİDEO OY VERDİĞİNİ GÖSTERİYOR...

AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MEHMET EMİN ÖZ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPILAN ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK KİMİ GÖRMEK İSTİYORSUNUZ SORUSUNA MEHMET SEKMEN´E Mİ YOKSA SERDAR SEVİMLİ´YE Mİ OY VERDİĞİ TARTIŞMASI BÜYÜYOR

MEHMET EMİN ÖZ BEN OY VERMEDİM DİYOR... BU VİDEO OY VERDİĞİNİ GÖSTERİYOR...

 

 

Geçtiğimiz gün Sosyal Medya hesabı Oltu Medya üzerinden yapılan "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Olarak AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen´i mi? Yoksa Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Sevimli´yi mi görmek istiyorsunuz?" başlığıyla yapmış olduğu ankete AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´ün MHP Adayı Serdar Sevimli´ye oy verdiği tartışmaları yaratmıştı.

Kamuoyunda günlerce dilden dolaşan bu dedikodular üzerine AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapma gereği hissetmiş ve şu sözlere yer vermişti. 

KAMUOYUNUN DİKKATİNE !

Bugün sosyal medya üzerinden yapılan bir ankette MHP adayı Serdar Sevimli´yi tercih ettiğime dair ortada dolaşan bilgiler, yapılan yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.
Gerek AK PARTİ İl Başkanı olarak gereksede bu davaya küçüklüğünden beri hizmet eden bir isim olarak tüm teşkilatımla partimiz adayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´in sonuna kadar arkasındayım. Sosyal medya gibi güvensiz bir ortamda ne şekilde üretildiği bilinmeyen bu bilginin gerçekle uzaktan yakından bir alakası olmadığını, kimsenin bu tür haberlere riayet etmemesini kamuoyunun bilgisine sunarım.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´ün bu açıklamasının ardından sanki Başkan Mehmet Emin Öz´ü yalanlarcasına elden ele dolaşan ve gerek sosyal medya üzerinden gerekse cep telefonlarından yayılan bir video bu günlerde konuyu tekrar gündeme getirdi.

AK Parti Genel Merkezinde de büyük yankı uyandıran bu video Yerel seçimler öncesi AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´ü bir hayli rahatsız edeceğe benziyor. 

Video´nun gerçek mi? Yoksa Kurgu mu olduğunu bilmiyoruz ama bu video bu günlerde herkesin Watsaap hesabında elden ele dolaşıyor.

İŞTE O ELDEN ELE DOLAŞAN VİDEO:  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı