KÖPRÜKÖY'ÜN YENİ BELEDİYE BAŞKANI NEVZAT KARASU OLDU

Köprüköy'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Nevzat Karasu, resmi olmayan verilere göre, seçimi kazanarak belediye başkanı oldu.

KÖPRÜKÖY

 

Sonuçların duyurulmasının ardından binlerce vatandaş, Köprüköy merkezinde kutlama yaptı.

Köprüköy'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisi'nden Köprüköy Belediye Başkan Adayı olan Nevzat Karasu, resmi olmayan verilere göre, seçimi kazanarak belediye başkanı oldu. 

Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 55,92'sini alarak Köprüköy Belediye Başkanı seçilen Nevzat Karasu'nun zaferi ilçede coşkuyla karşılandı. Binlerce vatandaş, Köprüköy ilçe merkezindeki kutlama yaptı.

Alana gelerek vatandaşlara seslenen Nevzat Karasu, Bu seçimin, bu kalabalığın en güzel yanı tüm siyasi partilerden, halkın her kesiminden oy alabilmek. İşte sizler bunu sandıkta gösterdiniz. Yaklaşık 90 gündür sahalardaydık. Ne mutlu ki kalplere girebilmişiz. Ne mutlu ki inancınızı sandıkta güçlendirdiniz ve gösterdiniz. Ben çok gurur duyuyorum. Köprüköy'de büyümüş olmaktan çok gurur duyuyorum. İşte şimdi de hizmet zamanı. Köprüköy'ü yeniden çok güzel inşa edeceğiz. Çok inanıyorum beş yılda yapamaz dedikleri her şeyi yapacağız. Siz bunların cevabını verdiniz. Ben de beş yıl boyunca gecemi gündüzüme katacağım. Sizlere namus sözü veriyorum. Sadece bir kesimin belediye başkanı değil, herkesin belediye başkanı olacağıma da söz veriyorum. Şeffaf belediyecilik nasıl yapılır herkese göstereceğiz. Seçim süresince beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan siz değerli hemşerilerim başta olmak üzere, örgütüme, gençlik kollarıma, kadın kollarıma, il yönetimlerime ve belediye meclis üyelerime çok çok teşekkür ediyorum. Sizler bana inandınız. Benim seçtiğim yönetime, belediye meclisine inandınız. İnanılmaz güzel bir farkla belediye meclisi geliyor. İl genel meclisimize inandınız. İl genel meclisimiz de çok güzel bir sayıyla geliyor. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum" dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

30.04.2024

  • İMSAK 03:33
  • GÜNEŞ 05:09
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:44
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu