KILIÇOĞLU'NDA BAYRAM İÇİN BAKLAVA SİPARİŞLERİ BİTMEK ÜZERE...

NEDEN KILIÇOĞLU BAKLAVALARI ÇOK TERCİH EDİLİYOR? HABERİMİZDE...

KILIÇOĞLU

 

 

Geleneklerimiz içinde büyük bir öneme sahip olan bayramlar; aile büyüklerine duyulan saygıyı göstermek, uzun süredir görüşülmeyen yakınlarla hasret gidermek ve ailecek keyifli zamanlar geçirmek için güzel bir fırsat oluşturuyor. Bunlara ek olarak bayram tatlıları da keyifli bayram sohbetlerinin vazgeçilmezlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 

Erzurum her bayram olduğu gibi bu bayramda da Bayram tatlısını almak için yine Kılıçoğlu Pastanelerini tercih etti. Ramazan Bayramı için de sunumu kolay tatlıların ön planda olduğu Kılıçoğlu Pastaneleri ve Arzen'de özellikle Baklava Ramazan Bayramı'nın en fazla sipariş verilenleri arasındaki yerini aldı.

Kılıçoğlu Arzen markasını bir Türkiye markası olarak Erzurum'un ve bölgenin sınırlarının dışına taşıyan Kılıçoğlu Pastaneleri, yaklaşık son on beş gündür vatandaşlardan gelen Bayram için özel Baklava ve tatlı siparişlerine olan yoğun talebi karşılamak için fazla mesai yaparak Bu Bayramda da en çok tercih edilen marka oldu.

 

 

1989 yılından beri şehrimizde ve Ülkemizin bir çok şehrinde şubeleriyle kalitesinden ödün vermeyen Kılıçoğlu, tecrübesi, titizliği ve yenilik anlayışı çerçevesinde şekillenmiştir. Başta Baklava olmak üzere sütlü tatlılar ve Dondurma üretiminde ülkemiz sınırlarını aşan marka olma özelliğiyle geleneksel yapısından taviz vermeden, geçmişten gelen bu lezzeti kalite ve hizmet anlayışı içerisinde ilk günkü heyecan ve coşku ile bu günlere taşımışlardır.

Kılıçoğlu Baklavaları Bayramların vazgeçilmez lezzeti olarak da her bayram olduğu gibi bu Bayram'da da yoğun ilgi görüyor.

 

Neden Kılıçoğlu Baklavaları, Sütlü tatlıları ve Dondurmaları En Fazla tercih edilen marka diye soracak olursanız.

Kılıçoğlu'nu bilenler bilir. Hammadde seçiminden tüketiciye ulaşana dek her aşamada kontrolü elden bırakmadan yaklaşık yüzü aşkın çalışanlıyla büyük bir itinayla üretim yapmaktadır.

İmal etmiş oldukları tüm ürünlerin siz tüketicilerine sürekli olarak aynı kalitede ulaşması için firma bünyesinde Gıda Mühendisleri görev yapmaktadır. Ham maddelerin  kendi mevsiminde toplanmasına, özenle seçilmesine ve taze olarak saklanmasına özen göstermektedir. Maharetli ustalarının ellerinden çıkan ürünler doğal şeker şerbetiyle tatlandırılmaktadır. Lezzet ve kalite açısından Kılıçoğlu ve Arzen markaları altında tüketiciyle buluşturulmaktadır.

 

 



Kılıçoğlu ve Arzen markası altında üretilen tüm ürünler insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek hiçbir katkı maddesi kullanılmamakta, personel ve üretim alanı hijyeni konusunda titizlik gösterilmektedir.

2010 yılı başında Dadaşkent Beldesi'nde kurulan üretim tesisi ile toplam üretim alanı 8000 m2 olan fabrikamız, 22000 m2 alana İtalyan dondurma üretim teknolojileri kullanılarak kurulmuştur. Son derece modern teknolojilerle donatılmış olan işletmemiz; depolama- soğuk depo odaları, laboratuvarlar- mix hazırlama bölümü, CIP bölümü gibi departmanlardan oluşmaktadır.

Kalite yönetimini kendine felsefe edinmiş olan Kılıçoğlu Arzen markası her aşamada prensiplerinden taviz vermeden çalışmalarını sürdürmektedir. Kaliteli ürünler sunmakta etken olan kalifiye personel, kaliteli malzeme ve uygun üretim ortamını bir araya getirmiştir ve her geçen gün ürün yelpazesini zenginleştirmektedir.

Geniş pazarlama ağına sahip olan Kılıçoğlu Arzen Pastaneleri, modern teknolojik altyapısı ile bölgenin önde gelen firmalarındandır. Bugün itibarı ile 6 tanesi Erzurum’da olmak üzere Tekirdağ, Trabzon Erzincan, İstanbul, Diyarbakır ve Sivas illerinde 1’er şube ile toplam 14 şubede hizmet verilmektedir.

Sektörde ARGE çalışmaları ile ARZEN patentli değişik paketli sütlü tatlılar imalat ve satışı yapan firmamız konusunda uzman kabul edilmiş, profesyonel, kendini ispatlamış personelden oluşmuş kadrosu ile çok kapsamlı Gıda İşletmeciliği ağırlıklı bir şirkettir.

KILIÇOĞLU ARZEN'DEN BU BAYRAM BAKLAVANNIZI HIZLI SERVİS İLE SİPARİŞ EDEBİLİRSİNİZ: https://hizliservis.arzen.com.tr/kilicoglu-ozel

AYRICA WATSAPP HATTI 0 530 513 99 98 NUMARASI ÜZERİNDEN DE ULAŞABİLİRSİNİZ: 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

30.04.2024

  • İMSAK 03:33
  • GÜNEŞ 05:09
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:44
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu