Kılıçdaroğlu yine rezil oldu!

Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu her zaman olduğu gibi yine yalan ve iftiraya sığındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yönelik çirkin iftiralarına bir yenisini ekleyen Kılıçdaroğlu, Türk milletinin önünde bir kez daha küçük düştü

Kılıçdaroğlu yine rezil oldu!

 

 

Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu her zaman olduğu gibi yine yalan ve iftiraya sığındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yönelik çirkin iftiralarına bir yenisini ekleyen Kılıçdaroğlu, Türk milletinin önünde bir kez daha küçük düştü. CHP grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın şahsı ve ailesi için ortaya attığı iftiraların hiçbirini delillendiremedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü grup toplantısında Kılıçdaroğlu için ?CHP, bu zat eliyle hızla, maalesef ana muhalefet partisi olmaktan çıkıp ´ana hıyanet partisi´ konumuna sürüklenmektedir? ifadelerini kullanmıştı.

Daha önce defalarla yalan beyanları nedeniyle ekranlar önünde rezil olan CHP Lideri KılıçdaroğluCumhurbaşkanı Erdoğan´ın yurt dışında hesapları olduğunu iddia etmişti. Bugün yaptığı açıklamada attığı iftiraların hiçbirini belgeleyemediği gibi yalan beyanlarla kamuoyunu yanıltmaya çalıştı.

AK PARTİ´DEN İLK TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında asılsız iddialarının ardından AK Parti´den ilk tepki AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan´dan geldi.

AK PARTİLİ BÜLENT TURAN: İDDİALAR ASILSIZ VE YALAN!

"CHP bir ana muhalefet partisi gibi değil adeta ABD´nin sesi radyosu gibi, FETÖ´nün sesi radyosu gibi hareket ediyor. Biliyorsunuz Bilal Erdoğan´ın bir kebapçıda çekilen fotoğrafı DEAŞ liderleriyle çekilen bir fotoğrafmış gibi servis etmişlerdi. Geçen hafta kendi partisinin açıklarını kapatmak için bir iddia ortaya attı. Az önce izledik Kılıçdaroğlu´nu. Ticari işlemeden kaynaklanan bir meseleyi gündeme taşıyarak güya Cumhurbaşkanımızı sıkıntıya sokmaya çalışıyor. Oysa avukatlarla da konuştum aldığımız bilgiler gösteriyor ki bütün iddiaları yalan, yersiz. Türkiye´ye döviz getiren, ticaretten kaynaklı sonuç olarak kar eden firmanın Türkiye´ye gelen parasını bırakın, dışarıya gitmiş gibi göstererek ne olduğunu bilmediğimiz bir takım kağıtlar elinde sallamaya başladı. Altını çiziyorum iddia ettiği gibi Türkiye´den dışarıya giden milyonlarca dolar para değil aksine Türkiye´ye gelen döviz, kazanılan para ve resmi olarak yapılan bir ticaretten bahsediliyor."

MAHMUT ÖVÜR: CHP´Yİ KİRLETEN BİR SİYASİ AKTÖRLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Konuyla ilgili olarak A Haber canlı yayınına telefonla bağlanarak konuşan Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar...

Mahmut Övür şöyle devam etti:

"CHP´NİN YAPTIĞI HER ŞEY KURGU"

"CHP Türkiye´ye kurulan kumpasın parçası haline geldi. Asıl sorulması gereken soru Kılıçdaroğlu ve kurmayları bu kumpasın içinde neden yer alıyor? Bugün ortaya attıkları iddiaları da 17-25 Aralık´tan bu yana yaptıkları iftiraların ve kumpasın bir parçası.180 ByLock´çu vekil var dedi arkasından bir şey çıkmadı. Adil´in Öksüz´ün MİT ajanı olduğunu söyledi ses çıkmadı. Çünkü CHP´nin bu süreçte yapmış olduğu her şey kurgu."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KILIÇDAROĞLU İŞİ MÜPTEZELLİĞE VURUYOR

Partisinin grup toplantısında yalan ve iftiralara sığınan Kılıçdaroğlu´nu sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müflis tüccar eski tüccarları karıştırırmış. Bu da aynı şekilde kendine bir yerlerden bir şeyler gönderiliyor, onlarla uğraşıyor. Belgesi var mı? Yok! Meselenin dünürlere kadar götürülmesi zaten saçmalığın dik alası. "

Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

"Müfterilere meydanı bırakmamak gerektiğini biliyorum. Ana muhalefet partisinin başındaki zat işi müptezelliğe vuruyor. Çünkü genel başkanlık görevine geldiğinden bu yana yaptığı iş çamur at izi kalsın... Hani şahsımla ilgili meseleleri bir kenara bıraktım. Ülkemize saldırıan herkesle aynı safta yer alması gerçekten üzüntü vericidir. Rabia işaretini terör örgütünün simgesi sanacak kadar beyni sulanmış. AB ile anlaşmazlık yaşarız onların ağzıyla konuşur. Herhangi bir ülke ile sorun yaşarız bu şahsı o tarafın borozanlığını yaparken görürüz. Son günlerde yıl dönümleri vesilesiyle, cumhuriyetimizi, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü sıkça andığımız için CHP´den her an cumhuriyet ve Atatürk karşıtı açıklamalar yapılmasını bekler hale geldik. Çünkü bunların kendilerine mahsus bir duruşu yok. Tek bir politikaları var; o da bizim ve AK Parti´nin yaptığının tam tersini yapmak, söylediğinin tam zıddını söylemek. CHP, bu zat eliyle hızla, maalesef ana muhalefet partisi olmaktan çıkıp ´ana hıyanet partisi´ konumuna sürüklenmektedir" dedi.

KILIÇDAROĞLU İSTİFA EDECEK Mİ?

Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise yalanlarını bugünde sürdürdü ve bugün grup toplantısında yaptığı konuşmada bir kez daha rezil oldu. Kılıçdaroğlu, ortaya attığı hiçbir delil ve iftiranın altını dolduramadı, delil gösteremedi. Kamuoyu şimdi şu soruya cevap arıyor: Kılıçdaroğlu, kendisine "hodri meydan" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısına uyarak istifa edecek mi?

İFTİRACI KILIÇDAROĞLU

ABD´de yargılanan işadamı Rıza Sarraf davası üzerinden Türkiye´ye kumpas kurulmasına rağmen milli bir tutum sergilemeyen Kılıçdaroğlu, Sarraf olayının gündeme gelmesi ile birlikte Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde açıklamalar yapmaya başlarken eski iddialarını yeniden gündeme taşımıştı. Geçtiğimiz hafta yaptığı grup konuşmasında "Senin çocuklarının yurt dışı hesaplarına gönderdiği milyonlarca para var mı?" diye Cumhurbaşkanı Erdoğan´a iftira atan Kılıçdaroğlu, aynı iddiaları 2010´da da ortaya atmıştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN KILIÇDAROĞLU´NA TAZMİNAT DAVASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine, çocuklarına ve ailesine yönelik sözleri nedeniyle CHP lideri Kılıçdaroğlu´na, 1 milyon 500 bin lira değerinde manevi tazminat davası açtı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2013 yılında da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 1 milyon liralık manevi tazminat davası açmıştı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı