KEDFE Sarıkamış İçin Öncülük Yaptı

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve Ekibi Yine Taşın Altına Elini Koymasını Bildi

KEDFE Sarıkamış İçin Öncülük Yaptı

 

Kocaeli’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşları Sarıkamış Harekatı’nın 108. yılında ortak bir program yaparak şehitlerimizi hep birlikte anacaklar.

Önceki hafta ilki gerçekleştirilen toplantı, ikinci kez Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun’un ev sahipliğinde yapıldı. 

Sarıkamış Şehitlerimizi anmak için Kocaelindeki tüm etkin sivil toplum kuruluşları ile birlikte bir program hazırlığındalar, anma programının detaylarını istişare etmek üzere daha geniş katılımlı toplantının ikincisini KEDFE ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı Metin Şentürk, TOYŞAD Başkanı Gökalp Şentürk, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, Kocaeli Van Federasyonu Başkanı Atilla Meral, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Dernek Başkanı Şaban Arlı, Kocaeli Karslılar Derneği Alper Akyılmaz, Kocaeli Elazığlılar Dernek Başkanı Feti Kapan, Kocaeli Erzincanlılar Dernek Başkanı Mehmet Akkılıç, Kocaeli Burdurlular Dernek Başkanı Nilgün Doğanay, Kocaeli Trakya illeri Dernek Başkanı Serkan Şengün, Kocaeli Kütahyalılar Yerel Kültür Derneği Başkanı Yasin Aslan, Kocaeli Kastamonulular Dernek Başkanı Nurcan Acaroğlu Göktaş, Kocaeli Çukurovalılar Dernek Başkanı Erdoğan Davut, Kocaeli Niğdeliler Dernek Başkanı Cumali Bozok, Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin, Körfez Güney Mh Sos. Yard. Derneği Başkanı Oktay Yaşar, Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Fuat Ayar ve Vakıf, Federasyon ve Dernek Yöneticileri katıldı.

Birlik ve beraberlik içerisinde yapılacak programların anlamlı olacağının altını çizen başkanlar, böyle bir etkinliği planlayan hayata geçirmeye çalışan tüm başkanlara teşekkür etti. Ayrıca bu oluşumun bundan sonraki süreçte de kent içerisindeki tüm etkinliklerde etkin bir şekilde devam ettirilmesi yönünde karar kılındı. Başkanlar, programın gerçekleşmesine öncülük eden KEDFE Başkanı Tekin Dursun’a teşekkür ettiler


Anahtar Kelimeler: KEDFE Sarıkamış Öncülük Yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı