KARAYOLLARI 12. BÖLGE MÜDÜRÜ ALPARSLAN EŞLİK VATANDAŞLARDAN TEPKİ ALDI

KARAYOLLARI 12. BÖLGE MÜDÜRÜ ALPARSLAN EŞLİK ÇAT İLÇESİNDE İNCELEMELER YAPARKEN ELLERİNİ ARKASINDAN HİÇ AYIRMADI. BU TUTUM VE DAVRANIŞI VATANDAŞLAR TARAFINDAN TEPKİYLE KARŞILANDI.

KARAYOLLARI 12. BÖLGE MÜDÜRÜ ALPARSLAN EŞLİK VATANDAŞLARDAN TEPKİ ALDI

 

Geçtiğimiz hafta Erzurum'un Çat İlçesinde bir dizi incelemelerde bulunmak üzere giden Karayolları 12. Bölge Müdürü Alparslan Eşlik duruş, hal ve hareketleriyle vatandaşlardan tepki aldı.

Karayolları 12. Bölge Müdürü Alparslan Eşlik'in Çat ziyareti sırasında kendisine yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen başta olmak üzere AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz , Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar ve AK Parti Çat İlçe Başkanı Muhammet Emin Işık'la birlikte geziye katılan çok sayıdaki siyasetçi, bürokrat ve vatandaşları rahatsız eden tavırları ve özellikle gezi boyunca Belediye Başkanlarını, İl ve İlçe Başkanını ve vatandaşları dinlerken ellerini arkasından hiç ayırmaması vatandaşların da dikkatinden kaçmadı.

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de iştirak ettiği Çat İlçesindeki incelemeler sırasında Karayolları 12.Bölge Müdürü Alparslan Eşlik’in seçilmiş Belediye Başkanları karşısındaki tavır ve davranışları dikkatlerden kaçmazken, Çat İlçesinde yaşayan vatandaşların oy vererek seçtiği başta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar’ı dinlerken de aynı tutum ve davranışları sergilemesi son günlerde Devletimizi yöneten bürokratların siyasilere karşı bir tavır sergilediklerinin işareti olduğunun altını çizen vatandaşlar, siyasi bir argüman olan vatandaşların nezdinde seçilmişlerin atanmışlardan daha üstün olduklarını bastırma politikası güddüklerini ifade ettiler.

 

Karayolları 12. Bölge Müdürü Alparslan Eşlik, Çat ilçesinde yaptığı incelemeler sırasında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 vilayetten birisi olan Erzurum’daki temsilcisi konumunda bulunan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ü de dinlerken ellerini arkasından ayırmadı.

 

Öte yandan vatandaşlar, Karayolları 12. Bölge Müdürü Alparslan Eşlik'in gerek siyasilere karşı gerek seçilmiş Belediye başkanlarına ve gerekse vatandaşlara karşı göstermiş olduğu bu tutum ve davranışın saygısızlık olduğunu dile getirdiler…

 

 



 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı