Karataş’tan İP’li Kırkpınar’a sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Bizi halktan kopuk olmakla suçlayanların asıl milletle ve milletin değerleriyle olan bağları kopuk, haberleri yok!” dedi.

Karataş’tan İP’li Kırkpınar’a sert tepki

 

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, katıldığı bir televizyon programında MHP’yi halktan kopuk olmakla suçlayan İP‘li Başkan Melih Kırkpınar’a yüklendi. Naim Karataş, Erzurum’un ilçelerini gezdiğini ve vatandaşlarla bir araya geldiğini öne süren İP’li Başkan Kırkpınar’ın yalan ve dolan siyasetini kendisine rota tuttuğunu ifade ederek, “Güya gittikleri yerlerde sıkıntı dinliyorlarmış, vatandaşın yakınmasını görüyorlarmış. Artık nerelere gitmiş ve nereleri gezmişlerse, MHP’nin halktan kopuk olduğu kanaatine varmışlar. Buna hiç şaşırmadık; çünkü İP’liler, gittikleri her yerde tiyatro sahnesi kurup, oynamaya nasılsa alışmışlar. Ama belli ki, bu sefer kendi çalıp oynadıklarına, kendileri de inanmışlar. Zira MHP’yi halktan ve milletten kopuk olmakla suçlamak, olsa olsa deli zırvası olur, saçmalıklar dizisi olur, şuursuzluk olur, iftira olur, yalan ve dolan olur. Bunu da en güzel ve de layık-ı veçhiyle ancak İP yapar, İP’liler yapar” ifadelerini kullandı.

ÖNLERİNE AYNA KOYUP KENDİLERİNE BAKSINLAR

MHP’nin yarım asrı aşan şanlı bir geçmişinin olduğunu ve yine MHP’nin yerinin her zaman milletin yanı olduğunu vurgulayan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Bizi milletten kopuk olmakla suçlayanlar, önce önlerine ayna koyup kendilerine bakacaklar. Millete rağmen kimlerle iş tutuklarını, kimlerle siyaseten düşüp kalktıklarını evvela bir görecekler. CHP’nin yedek lastiği olduklarını, HDP ile aynı istikamette koştuklarını ve milli bekayı gözüne kestirenlere nasıl da çapaklık ettiklerini bilecekler. Eğer MHP’nin milletin birlik ve beraberliğinin nişanesi ve hatta ta kendisi olduğunu göremiyorlarsa, gözleri kör olmuş, zihinleri bulanmış, şuurları tıkanmış, fikirleri kokuşmuş ve zikirleri çürümüş demektir. Öyle olmasalar bizim ve teşkilatımızın Erzurum’un dört bir yanında halkla ve vatandaşla iç içe olmadığımızı iddia edecek kadar şaşırmaz, sofralarına yalan siyaseti pişirmez ve kamuoyunun kafasını da bu tarz iftiralarla şişirmezlerdi. Ama bizim aziz milletimiz bu şişme ve şişirme siyasetçilerin dersini en kısa sürede, hem de yine sandık başında verecek. Sadece sabretsinler ve seyretsinler” şeklinde konuştu.

yenigün gazetesi


Anahtar Kelimeler: Karataş’ Kırkpınar’ tepki

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı