Karataş "Hazırız ve Kararlıyız"

AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, “Horasan, Hepimizin, Yarınlar İnşallah Bizim.

Karataş

 

AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Recep Karataş seçim çalışmaları kapsamında önceki gün ve bugün Horasan'a bağlı Kırklar, Değirmenler, İncesu, Yeşildere, Murat Bağı ve Kızlarkale mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşlarla istişare eden Recep Karataş'a Horasan Belediye Başkanı Daştan Bingöl, Önceki Dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Samih Kavaz, MHP İlçe Başkanı Sayın Mahir Demir, AK Parti İlçe Başkan Vekili Şahap Çakır, MHP İlçe Başkanı Mahir Demir, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kemal Kurt ve beraberindeki partililer eşlik etti.

Recep Karataş vatandaşlara hitap konuşmasında şu sözlere yer verdi.

“Biz, Horasan AK Parti Kadroları olarak imkanlarımız dâhilinde seçimden seçime değil hemen hemen her fırsatta kırsal mahalle sakinlerimizle bir araya gelmeye gayret gösterdik. AK Parti İlçe Başkanlığı görevim süresince Horasan merkez ve tüm mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızla sürekli istişare içerisinde olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bugün Horasan Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Bugün yapmış olduğumuz ziyaretlerimizi, siyasi söylemlerde bulunmak, propaganda yapmak amacıyla yapmıyoruz. Mahalle sakinlerimizin talep ve isteklerini, eksikliklerini dinlemek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. AK Kadrolar olarak şimdiye kadar vatandaşımızın vermiş olduğu destekler sayesinde Horasanımıza Gerek belediye Başkanlarımızla gerekse Partili arkadaşlarımızla birlikte hizmet etme onurunu yaşadık. Bizlere bu onuru yaşamamız için güç veren tüm halkımıza sonsuz teşekkürler. Şimdiki ziyaretlerimizin nedeni de varsa yeni taleplerinizi, ihtiyaçlarınızı, yaşanan sorunları yüz yüze görüşmek. Vatandaşımızın hayat standardını yükseltmek için çalışıyoruz. Ben, ziyaret ettiğimiz her yerde bizlere büyük ilgi gösteren vatandaşlarımıza misafirperverlikleri için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Biz, sizlerle istişareyle, ihtiyaçları tespit edip hızla giderme gayretimizle Horasan'ın tüm mahallelerini daha güzel yarınlara hazırlıyoruz. İnşallah mahalli idareler seçimlerinde kıymetli hemşerilerimizin teveccüh ve destekleriyle Horasan için yola devam diyecek, çok daha fazla eser ve hizmet üretmek için çalışmalarımızı titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz. Horasan, hepimizin, yarınlar inşallah bizim. Biz, bir ve beraber olduğumuz müddetçe çalışmalarımızın çok daha kıymetli ve çok daha bereketli olduğunu biliyoruz diyen Recep Karataş, Hazırız ve kararlıyız. Gerçek belediyeciliği hakkıyla göstermeye devam etmek için sözümüz var. Hep birlikte çalışmaya, üretmeye devam. Horasan için yola devam. Eser ve hizmet siyasetine 31 Mart sonrasında da devam edeceğiz. Hamdolsun vatandaşlarımızdan gördüğümüz güçlü destek ile Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatmaya hazırız. Horasan'ı yarınlara daha güçlü şekilde hazırlamak için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Milletimiz bizim başımızın tacı.” diye konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: Karataş "Hazırız Kararlıyız"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı