İYİ PARTİ HORASAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAYRETTİN ÖZDEMİR, BİZİM HORASANLI HEMŞERİLERİMİZLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR!

İYİ PARTİ HORASAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAYRETTİN ÖZDEMİR, BİZİM HORASANLI HEMŞERİLERİMİZLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR!

İYİ PARTİ HORASAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAYRETTİN ÖZDEMİR, BİZİM HORASANLI HEMŞERİLERİMİZLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR!

 

31 Mart yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, yoğunluklu olarak mahalleri gezerek halkın sorunlarını dinliyor. Horasanlı vatandaşların kendilerine büyük yakınlık gösterdiğine dikkat çeken Hayrettin Özdemir, “Horasan'ı birlikte el ele vererek kalkındıracağız” dedi.

Horasanlı hemşerilerinin sorunlarına çözüm olmak için 31 Mart’ta görev beklediklerini ifade eden İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, “Horasan Ülkemizin çok önemli işadamlarının ve bürokratların yetiştiği ilçelerimizden biridir. Devletin her kurumunda önemli noktalarda bir Horasanlı görmek mümkündür. Ben inanıyorum ki Horasanlı nerede olursa olsun kalbi Horasan için atar. Horasan’a nasıl hizmet ederim diye düşünür. Biz projelerimizi hayata geçirirken bu insan potansiyelimizi de en doğru şekilde değerlendireceğiz. Yarınlarda çok daha başarılı gençlerimizin çok daha iyi noktalarda yer almasını sağlayacak eğitim desteklerimiz olacak. Horasanlılar bizim projelerimizi hayata geçirdiğimizde ilçemizin kalkınacağının bilincinde. 31 Mart günü birlik ve beraberliğimizi bozmadan sandığa gidip, Horasan’ın geleceği için oy vereceğiz. Horasan’ı birlikte el ele vererek kalkındıracağız. Horasan sadece Erzurum'un değil, bölgenin en gelişmiş ilçelerinden biri olacak. Bu potansiyelimiz var” şeklinde konuştu.

"Biz insanımıza büyük bir aşkla bağlıyız” diye sözlerine devam eden İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, “Bizler hemşehrilerimizin olduğu her yerde kendimizi mutlu ve huzurlu hissediyoruz. Bu ilçenin güzel insanlarına tükenmeyecek bir sevgiyle gönülden bağlıyız. Yolumuz dün olduğu gibi bugün de hemşehrilerimizin gönlünde yeşeren muhabbetle, sevgiyle hep beraber güzel günlere yürümektir. Bu sevgiye layık olmaya ve insanlarımızla buluşmayı her daim sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı