İşte FETÖ´nün beyin yıkama ?dersi´

Darbe girişimleri başarısızlıkla sonuçlanan FETÖ´nün, örgütün yayınevlerinin hazırladığı yardımcı ders kitaplarında Türkiye´de kaos ortamı yaşandığını aşılayarak çocukların beyinlerini yıkamaya çalıştığı ortaya çıktı.

İşte FETÖ´nün beyin yıkama ?dersi´

 

 

Darbe girişimleri başarısızlıkla sonuçlanan FETÖ´nün, örgütün yayınevlerinin hazırladığı yardımcı ders kitaplarında Türkiye´de kaos ortamı yaşandığını aşılayarak çocukların beyinlerini yıkamaya çalıştığı ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü´nün 17-25 Aralık ile başlatıp 15 Temmuz darbe girişimiyle zirveye taşıdığı ihanet sarmalını sürdürme çabaları birer birer deşifre oluyor.

FETÖ´nün yaşanan her terör saldırısının ardından ülkede çıkarmaya çalıştığı iç savaş ve kaos ortamını ders kitaplarında da çocuklara aşıladığı ortaya çıktı. 

KARA PROPAGANDA

15 Temmuz´dan sonra kapatılan yaklaşık FETÖ´ye ait yayınevleri listesinde yer almayan Zeka Küpü Yayınları´nın ilköğretim 1-8 sınıfları için hazırladığı yardımcı ders kitaplarında çocuklara ülke düşmanlığını aşılayacak mesajlar veriliyor.

Zeka Küpü Yayınları´nın ?Sosyal bilgiler Konu Anlatımlı Soru Bankası´nda yer alan ?Ülkemizde Nüfus´ konulu sorularda, Türkiye aleyhinde akıl almaz mesajlar yer alıyor.

Söz konusu kitabın 78. sayfasındaki ?Beyin göçünün sebepleri ile ilgili 5 maddede de, ?Türkiye´de iç savaş olduğu´ belirtilerek, ülkede ekonomik ve sosyal kaos yaşandığı teması işleniyor.

rs1u.jpg

SAHİBİ TANIDIK BİR İSİM

Yayınevinin ve Arşimed Dershaneleri´nin sahibi Ekrem Batuk, kapatılan Bank Asya´nın önünde, ?Varımızı yoğumuzu satar yine haramzadelere vermeyiz? diyerek şov yapmıştı.

YEMİNLİ HIRSIZLIK

FETÖ´nün 2012 ile 2013 yıllarında Kamu Personeli Seçme, (KPSS), Vergi Müfettişliği Sayıştay ve İdari Yargı sınavlarının sorularını çalarak, adaylara yemin karşılığı verdiği ortaya çıktı.

Tokat´ta sürdürülen soruşturmada ifade veren bir kaymakam, ?Temmuz 2012 KPSS sınavından birkaç gün önce ?Selim´ kod adlı kişi sınav sorularını getirdi. Bize ?Kurumlara dinsizlerin yerleşmemesi ve Allah rızası için getirdiğini söyleyerek Kur´an-ı Kerim´e el bastırdı.

Genel kültür, yetenek ve alan sorularının yüzde 50´sini verdi? dedi. Tokat´taki soruşturmada, soru verilmesine rağmen 15 kaymakam adayının sınavda başarısız olduğu da belirlendi. 

SÖZDE İMAMA 15 YIL 

Paralel İhanet Çetesi´nin sözde ?Tokat avukatlar imamı´ Serdar Ateş, silahlı terör örgütü yöneticisi olmak suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 

STAR


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli