İslam Yıldırım Destekleri Arkasına Alarak Yoluna Devam Ediyor

Resmi kurum ziyaretlerinin ardından mal meydanı semt pazarları ve mahalleleri ziyaret eden İslam Yıldırım, Mahallelerimizin Erzurum için önemli olduğunu belirterek halkımızın sorunlarının çözümü için çaba sarf edeceğini söyledi.

İslam Yıldırım Destekleri Arkasına Alarak Yoluna Devam Ediyor

 

Erzurum'un Bağımsız Milletvekili Adayı İslam Yıldırım,  kurum ziyaretlerini sürdürdükten sonra, Salı Pazarını ziyaret edip vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ettikten sonra Hilalkent de vatandaşlarla bir araya geldi.

Semt pazarında gördüğü her eli sıkan, vatandaşların samimi sarılışları ile gücüne güç katan İslam Yıldırım, pazarcıların sıkıntılarını dinledi, birlikte şehrin sorunlarını çözmek için söz verdi.

Alışveriş yapan vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuran İslam Yıldırım’a desteklerinin sonsuz olduğunu ifade eden hemşehrileri, “Desteklerimiz seninle, sizin için çok uğraşıyoruz. İnşallah kesin milletvekilisiniz. Oy istemenize gerek yok zaten oylarımız sizin. Çünkü sen Erzurum'un yetiştirmiş olduğu şahsına münhasır kişiliğiyle herkes tarafından sevilen ve sayılan Dadaşköy'ün Eski Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım'ın oğlusun. Yusuf Yıldırım'ın Erzurum sevgisi, Vatan, Bayrak ve Millet sevgisini bu şehirde yaşayan herkes çok iyi bilir. Sana vereceğimiz oyların karşılığını senden alacağımıza canı gönülden inanıyoruz. dediler. 

Salı Pazarını gezdikten sonra Hilalkent'de yaşayan vatandaşlarımızı ziyarete geçen Erzurum Bağımsız Milletvekili Adayı İslam Yıldırım, her kesim tarafından sevgi seliyle karşılandı.

Mahalle halkıyla buluşan ve esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulunan İslam Yıldırım, çıktığı bağımsız milletvekilliği yolunda destek istedi.

Mahalle halkı ile kimi zaman bir çay ocağında, kimi zaman cami avlusunda kimi zaman bir kaldırım da durup sohbet eden İslam Yıldırım, vatandaşların kendisine gösterdiği teveccühten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Seçimlere sayılı günler kala halkımızla buluşmaya, sohbet etmeye, dertlerini dinlemeye devam ediyoruz. Birlikte yol yürüyeceğimiz hemşehrilerimin anlattığı her sıkıntı bizim için bir yol haritası çizecektir. Mahallelerimiz şehrimiz için önemli. Mahallelerimizin sorunlarını biliyor ve bu sorunların çözümü için çaba sarf edeceğiz. 15 Mayıs’tan sonra şehrimiz için el ele verip, güç birliği oluşturup, Erzurumu'muzu layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı