İNŞAAT MÜHENDİSİ FEVZİ ÇAKMAK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

İnşaat Mühendisi Fevzi Çakmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru dosyasını Ak Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu'na teslim etti.

İNŞAAT MÜHENDİSİ FEVZİ ÇAKMAK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

 

2024 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti’den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı olan şehrimizin sevilen ve tanınan İnşaat Mühendisi Fevzi Çakmak, AK Parti İl Başkanlığı’na giderek resmi müracaatını yaptı.

Ak Parti Erzurum İl Başkanlığına gelerek 2024 Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru dosyasını Ak Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu'na teslim etti.

İller Bankası Erzurum Bölge Müdürlüğünde 1989 yılından itibaren Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan illerindeki Belediyelerin Altyapı ve Üstyapı projelerinde görev alan İnşaat Mühendisi Fevzi Çakmak, aynı zamanda 1999 yılından itibaren Konut sektöründe kurduğu Kooperatifler aracılığıyla binlerce konut inşa edilmesine öncülük etti. Sanayi Mahallesinde bulunan Hatuniye Kız Kuran Kursu, Palandöken Kayakyolun'daki Abuşoğlu Cami ve şehrimizde herkes tarafından Protokolün Camisi olarak bilinen ve Erzurum'un en büyük camisi olarak inşa edilen Atatürk Üniversitesindeki Darul Fünun Camilerini yaptırdı. Yine Birçok sivil toplum çalışmaları içinde yer alan İnşaat Mühendisi Fevzi Çakmak Evli ve 2 Çocuk babası.

Aday Adaylık Başvurusunun ardından Gazetemize konuşan Fevzi Çakmak şunları söyledi: “2002 yılında Kurucusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Olan AK Parti'de kurulduğu günden beri siyasi hayatımı sürdürmekteyim. Partimizin İlk girmiş olduğu yerel seçimler olan 2004 yılında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı oldum ancak Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Dava arkadaşımız Ahmet Küçükler Aday gösterilmişti. Sonra 2019 yılında yine Partimi ve Genel Başkanımı hiç bir zaman terk etmeden bir nefer gibi çalıştığım AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı oldum. Bu seferde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Yol Arkadaşı, siyasette ve Belediyecilikte bilgi, birikim, donanım ve tecrübesine her zaman inandığım Sayın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'in görevine yeniden devam etmesi ve seçimlere Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak katılması uygun görüldü. Önümüzdeki 2024 yerel seçimlerinde de yine Partimin bir neferi olarak Partime ve şehrime hizmet etmek için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldum. Erzurum'da Son 10 yılda Önemli Kazanımlara İmza atan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'in Yaşanılabilirliği Yüksek bir Erzurum İçin yaptıkları ve isabetli çalışmaları Takdire Şayandır. Önümüzdeki dönem Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'in şehrimiz için yaptıklarını Daha İleri Boyutlara Taşıyarak bugüne kadar yapmış olduğum işlerden elde ettiğim bilgi, birikim ve tecrübemle Çıtayı Daha Yükseğe Çıkarmak İçin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına Bende Adayım” dedi.

    


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı