ILICA'NIN EN BÜYÜK MAHALLESİ (MEYMANSIR) BAŞÇAKMAK'TA EMRULLAH AKPUNAR'A BÜYÜK İLGİ

Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Erzurum’a gelerek Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar’a seçim çalışmalarında destek verdi…

ILICA

 

Erzurum’a gelen Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar’la birlikte seçim gezisine katıldı. Aziziye ilçesi Başçakmak Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Aşıla, Aziziye’yi Mahallesiyle, sokağıyla ve köyü ile karış karış bilen, eksikleri yerinde tespit eden Emrullah Akpunar’ın seçimi kazanacağından emin olduğunu söyledi.

 

 

Yeniden Refah Partisi belediyelerinin unutulmayacak hizmetlere imza attığını ve vatandaşın gönlünde taht kurduğunu ifade eden Aşıla, Aziziye’yi de Yeniden Refah Belediyesiyle tanıştırmak istediklerini söyledi. Emrullah Akpunar’ın Aziziye için büyük bir şans olduğunun da altını çizen Aşıla, ‘’ Emrullah Bey, Aziziye’yi karış karış bilir. Hangi mahallede, hangi sokakta ve hangi köyde ne sorun varsa çözecek bir isimdir. Başçakmak Köyü’nün de çehresini değiştirmek istiyoruz. Bunun için Aziziye’nin Emrullah Akpunar’a ihtiyacı var’’ dedi.

 

 

 

AKPUNAR: VATANDAŞIN BİZE OLAN GÜVENİ TAM

 

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar ise desteğinden dolayı Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla’ya teşekkür etti. Yeniden Refah Partisi Belediyesi ile Aziziye’yi ayağa kaldıracaklarını belirten Akpunar, ‘’ Ilıca’dan Dadaşken’e tüm Aziziye’yi karış karış dolaşıyoruz. Vatandaşın belediye hizmetlerinden memnun olmadığını görüyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük teveccühle karşılaşıyoruz. 31 Mart Aziziye’nin diriliş günü olacak’’dedi.  

 

 

Kocaeli Milletvekili Aşıla’nın da vatandaşlarla birebir görüştüğünü ve notlar aldığını da hatırlatan Akpunar, ‘’ Milletvekilimizin de dediği gibi, yapılacak olan tüm hizmetleri istişare ile yapacağız. Kentsel dönüşümden altyapı ve üstyapı hizmetlerine kadar vatandaşımızın fikirlerini de dinleyeceğiz. Aziziye’yi hep birlikte, el birliği ile ayağa kaldıracağız’’diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı