İBRAHİM KÜÇÜKOĞLU, "AZİZİYE 31 MART'TA KENDİ REKORUNU YENİLEYECEK"

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu yaklaşan yerel seçimler öncesi Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçelerimizde rekor oy alacağız dedi.

İBRAHİM KÜÇÜKOĞLU,

 

 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu yaklaşan yerel seçimler öncesi Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçelerimizde rekor oy alacağız dedi.

Önceki gün Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu'nu Seçim Koordinasyon Merkezinde ziyaret eden AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, ziyaret sonrası Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu ve Partililerle Dadaşkent'te bulunan Esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin konuşan İbrahim Küçükoğlu, ‘’Bizim seçim sonuçları ile ilgili hiçbir endişemiz yok.  Türkiye derecesi yapmaya çalışıyoruz. Türkiye ortalamasının 10 puan üstündeyiz anketlerde. Bu kez o puanı artırmak istiyoruz’’ dedi.

"AZİZİYE 31 MART'TA KENDİ REKORUNU YENİLEYECEK"

Aziziye bundan önceki tüm seçimlerde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin Gerçek Mimarı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye il ortalamasının çok üzerinde oy verdiği merkez ilçemizdir. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de Aziziyeli hemşerilerimiz bu rekoru yeniden ellerinde tutacaklardır. İnanıyorum ki, AK Parti Aziziye de 31 Mart'ta Kendi Rekorunu yenileyecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur dedi.

Tüm AK Parti adaylarının arkasında olduklarını dile getiren Başkan İbrahim Küçükoğlu, "Hep birlikte tüm teşkilatlar olarak amasız ve fakatsız olarak, hiçbir fitneye cevval vermeden adaylarımızın ve açıkladıkları projelerin arkasındayız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Büyük bir tarih yazacağız, çünkü AK belediyecilik ile Erzurum tanıştı ve çok büyük mesafeler kat etti. Erzurum'da, tüm ilçelerimizde kalıcı eserler yapmaya, hizmet ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Tüm seçimlerde Türkiye’deki başarılı iller arasındaki yerini daima koruyan Erzurum halkına da teşekkür eden AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, "Bizlerde bu güzel ilimizin her zaman yanında ve halkının emrine amadeyiz. AK Parti olarak bizler çalışmalarımızı gece-gündüz demeden devam ettireceğiz. AK Parti boş vaatlerle koltuk dolduranların yeri değildir. AK Parti daima liyakat ve hizmete önem vermiştir. Belediye Başkan Adaylarımızın halkımıza sundukları tüm projeleri hayata geçirmek bizim işimiz. Biz yaptık, yine biz yaparız. Hizmet ve eser siyasetinde bizimle yarışabilecek henüz kimse çıkmadı. Bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Şehrimize hep daha kaliteli hizmet götürmenin mücadelesini verdik. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız bunun kanıtıdır ve kanıtı olmaya devam edecektir. 31 Mart için hazır ve kararlıyız" sözlerini kullandı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu'nun konuşmasının ardından bir konuşma yapan Cumhur ittifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu ise şunları söyledi.

AK Parti olarak amacımız yine her seçimde olduğu gibi Aziziye'de en yüksek oyu alarak kendi rekorumuzu kırmak olduğunu belirten Tavlaşoğlu, “Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Çünkü biz Aziziye'yi biliyoruz, Aziziye de bizi biliyor. Aziziye'de AK Parti’yi yine birinci parti olarak çıkarmak için Cumhur İttifakı olarak birlikte çalışacağız. Bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı başta Muhammed Cevdet Orhan başkanımız olmak üzere geçmişte AK Kadrolarda Belediye Başkanlığı yapmış değerli başkanlarım, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan ve Teşkilatlarına teşekkür ediyoruz. Aziziye'mizin tüm mahallelerine yapılan hizmetleri bildiğimiz gibi yapılması gerektiğini düşündüğümüz hizmetler de var. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Gerek mahalelerimiz de olsun, gerek Ilıca'da ve gerekse Dadaşkent de Partimize ve şahsımıza karşı ciddi bir teveccüh var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi, ilk günkü gibi devam ediyor. Bu teveccüh de bizleri dolaysıyla mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın teveccühü ile 31 Mart seçimlerinde rekor oy alacağız dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı