İbrahim Küçükoğlu, 31 Mart zaferimizi bizlere müjdeliyor!

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Vakit; "Yan Yana Durma, Omuz Omuza Verme ve Erzurum'u Yeniden Güvenli Ellere Teslim Etme Vaktidir"

İbrahim Küçükoğlu, 31 Mart zaferimizi bizlere müjdeliyor!

31 Mart mahalli idareler seçimlerine yönelik takvim süreci hızla ilerlerken AK Parti ve Cumhur ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Teşkilatları da seçim çalışmalarına hız kattı.

Bir yandan Cumhur İttifakı AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen'in seçim çalışmaları aralıksız devam ederken, diğer yandan da Belediye Başkanlığı seçimleri için ilçe teşkilatları çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu da Cumhur ittifakı ortağı MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ile birlikte teşkilatların çalışmalarını yakından takip ediyorlar. Seçimlere 10 günden az bir süre kala ilçe teşkilatlarını tek tek ziyaret etmeye devam eden Küçükoğlu ve Yurdagül, sahada yürütülen faaliyetlerle yakından ilgileniyorlar. AK Parti Erzurum İl Başkanı Küçükoğlu'nun ziyaretlerine, Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, AK Parti ve MHP İl Kadın Kolları Başkanları, AK Parti ve MHP İl Gençlik Kolları Başkanları ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Tüm İlçe Başkan ve Teşkilatları da eşlik ediyor.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi saha çalışmaları kapsamında Gazetemize yaptığı açıklamada, “Kıymetli Erzurumlu hemşerilerimiz başta olmak üzere, Erzurum'umuzun tüm mahalleleri, caddeleri ve sokakları; vefakâr AK Parti teşkilatlarımızın ve Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımızın bugüne kadar ortaya koyduğu çalışmalarımızı ve hedefe nasıl kilitlendiğimizi gayet iyi biliyor” dedi.

Dalga dalga büyüyen heyecanımız, motivasyonumuz ve şevkimiz; Hınıs'tan İspir'e, Aşkale'den Şenkaya'ya, Horasan'dan Narman'a, Pasinler'den Uzundere'ye, Olur'dan Tekman'a kadar tüm ilçelerimizde yoğun şekilde devam ediyor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar, sahada gördüğümüz kabul ve saha araştırmalarının ortaya koyduğu gerçekler; 31 Mart zaferimizi bizlere müjdeliyor! diye konuştu.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Cumhur İttifakı ortağımız MHP'nin 3, AK Parti'nin 17 İlçede olmak üzere 20-0 hedefimiz doğrultusunda, 31 Mart akşamı saat 17.00’ye kadar durmadan, yorulmadan, hızımıza hız, coşkumuza coşku, gayretimize gayret katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Son güne kadar hâl hatır sormadığımız, gönlüne girmediğimiz tek bir seçmen kalmayana kadar Erzurumlu hemşerilerimizle buluşmaya devam edeceğiz! Seçimleri kazanacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyor, seçim akşamının mutluluğunu şimdiden hissediyoruz. Çünkü gittiğimiz her ilçede, hemşerilerimizin kararlılığını, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız ve yeniden Cumhur ittifakı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Sekmen'e ve Milletvekillerimiz Eski İçişleri Bakanımız ve AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Selami Altınok'a Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Erzurum Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Kamil Aydın'a, AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Öz'e, AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Fatma Öncü'ye ve AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Abdurrahim Fırat beyefendiye ve seçim çalışmalarımız boyunca bizleri bir an olsun yalnız bırakmayarak saha çalışmalarımıza katılan Milli Eğitim Bakanımız kıymetli hemşerimiz Sayın Yusuf Tekin'e, Eski Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ'a, AK Parti Genel Başkan vekilimiz Sayın Efkan Ala'ya, AK Parti Genel Başkan vekil yardımcımız Sayın Cengiz Yavilioğlu'na ve geçmiş dönem Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımıza olan sevgiyi ve güvenini görüyorum. Şimdi vakit: son düzlükte doğru kararı verme, son sözü birlikte söyleme vaktidir. Vakit; yan yana durma, omuz omuza verme ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Tüm İlçe Belediyelerimizi yeniden güvenli ellere teslim etme zamanıdır" dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı