HORASANLILAR HASRET GİDERDİ

İSTANBUL VE İZMİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN ERZURUM TANITIM GÜNLERİNDE HORASAN BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR AYDIN'A SEVGİ SELİ

HORASANLILAR HASRET GİDERDİ

 

06-09 Ekim tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahilindeki Etkinlik alanı ve 13-16 Ekim tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen RErzurum Tanıtım Günlerinde Horasan Belediyesinin açmış olduğu stand da Başkan Abdulkadir Aydın'a Sevgi Seli Vardı.

Horasan Belediyesi her iki etkinlikte de ilçe'nin yöresel ve kültürel değerlerini ziyaretçilerine tanıttı.

Horasan’a özgü yöresel ürünlerden oluşan renkli stand önünde Başkan Abdulkadir Aydın'la hasbihal eden hemşerileri açılan standın önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

İstanbul ve İzmir'deki hemşerileriyle bir araya gelen Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Böylesi değerli günlerde hemşerileriyle biraya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederken Erzurum'un öne çıkan değerlerinin Metropol kentlerde  ve ülke genelinde tanıtılmasına yardımcı olması açısından büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek Şehrimizin ve İlçemizin tanıtılması noktasında hemşerilik bağlarımızın da bu vesileyle güçlendiğine dikkat çekti.

Başkan Aydın sözlerine şöyle devam etti. ''Tarihi İpek yolunun güzergahı üzerinde bulunan, binlerce yıllık tarihiyle ve  yöresel zenginlikleriyle öne çıkan Horasan’ı Dünya'nın her yerine anlatmak ve tanıtmak gibi bir görevimizin olduğu bilincindeyiz. Yaklaşık 10 gündür İstanbul ve İzmirde açmış olduğumuz Horasan Belediyesi standımıza binlerce hemşerimiz geldi ve her birisiyle ayrı ayrı hasbihal ettik. Burada maksadımız sadece İçemizi tanıtmak değil. Gurbette yaşayan Horasanlı hemşerilerimizle de kucaklaşmak ve gönül birlikteliğimizi daha da güçlendirmektir. Hemşerilerimiz de sağolsunlar Gerek İstanbul'da gerekse İzmir'de bizleri biran olsun yalnız bırakmadılar. Alanda bulunan diğer Belediyelerin standlarına nazaran Horasan Belediyemizin ve Kaymakamlığımızın açmış olduğu standlar doldu taştı. Hemşerilerimizin bizlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler: HORASANLILAR HASRET GİDERDİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı