HORASAN'DA BUGÜN FAKIBABA RÜZGARI ESTİ

Ahmet Eşref Fakıbaba, Horasan İlçesinde İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir İçin Destek İstedi.

HORASAN

 

Şanlıurfa'nın Efsane siyasetçisi Ahmet Eşref Fakıbaba bugün Erzurum'a geldi.

 

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Urfa'nın Efsane Siyasetçilerinden  geçmiş dönemde Urfa Büyükşehir Belediye Başkalığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yapan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Eşref Fakıbaba Erzurum ziyareti kapsamında Horasan İlçemize giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Ahmet Eşref Fakıbaba, İyi Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Ensar Nuhoğlu, İYİ Parti Horasan İlçe Başkanı Ahmet Karataş ve Partililer ile birlikte günün ilk saatlerinde Horasan'daki esnafları ziyaret etti. daha sonra da İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir'in Horasanlı vatandaşlarla buluşacağı miting alanına geçti.

 

 

Miting alanındaki mahşeri kalabalığı gören Ahmet Eşref Fakıbaba, "Horasan İyilere Hayırlı Olsun", "Hayrettin Özdemir Bu İşi Bitirmiş" Ankara'da Horasan Belediye Başkan Adayımız Sayın Hayrettin Özdemir Başkanımızın kazanacağını duymuştum hatta bazı anketlerde görmüştüm ama böylesi bir sevgi seliyle karşılaşacağımı düşünmemiştim. Şimdi Hayrettin Başkanımıza karşı Horasanlı hemşerilerimin göstermiş olduğu ilgiyi görünce inancım daha da arttı. Hayrettin Başkan İYİ Parti ve Horasan'a Hayırlı Olsun dedi.

 

 

Ahmet Eşref fakıbaba konuşmasının devamında, Bir süre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yaptım. Horasan İlçemizin Tarım ve Hayvancılıktaki yeri Ülkemiz açısından önemli bir noktadır. Bilgi, birikim ve tecrübelerimizle inşallah 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Horasan Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Özdemir Başkanımızla birlikte Horasan'a önemli dokunuşlar yapacağız. Horasan'ı Tarım ve Hayvancılığın Merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Horasan'da yaşayan vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun Tarım ve Hayvancılıktan geçindiklerini biliyoruz. Horasanlı hemşerilerimizin Tarım ve Hayvancılıktan daha verimli faydalanmaları ve geçim şartlarını ileri seviyeye taşımak için Hayrettin Özdemir Başkanımızın Ankara'daki eli kolu olacağım. Buradan tüm Horasanlı hemşerilerime sesleniyorum. Hayrettin Özdemir Başkanımızı 31 Mart seçimlerinden sonra sizler belediye Başkanı olarak seçeceksiniz. Bizde sizin seçtiğiniz Başkanımızı Ankara'dan hiç eli boş döndürmeyeceğiz diye konuştu.

 

 

HORASAN HORASAN OLALI BÖYLESİNE COŞKULU MİTİNG HİÇ GÖRMEMİŞTİ!

 Horasan'da bugüne kadar yapılan gerek iktidarın gerekse muhalefet partilerin yaptığı mitinglerin dışında bir kalabalık tarafından gerçekleştirilen mitinge Horasan'da 7'den 70'e herkes katıldı.

Her yaştan ve her görüşten vatandaşların sabahın ilk saatlerinden itibaren akın akın koştuğu miting alanı mahşer kalabalığını aratmadı. 

Mitinge gelen genç yaşlı, kadın ve gençler hep bir ağızdan “BAŞKAN HAYRETTİN ÖZDEMİR” Sloganları attı.

Mitingde halka hitaben konuşma yapan İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir ise şu ifadelere yer verdi.

 

 

Bu güzel Ramazan gününde günün ilk saatlerinden itibaren miting alanımıza akın gelerek alana sığmayan bir kalabalık oluşturduğunuz için tüm Horasanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan İYİ Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir, "Bize inancınız ve güveninizin tam olduğunu coşkunuzdan anlıyorum. Bu coşkulu kalabalığa karşı sorumluluklarımın da bilincindeyim. İnşallah 31 Mart 20024 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerde sizlerle yapmış olduğumuz ittifak sayesinde Horasan Belediye Başkanlığını kazanacağız. Biz kazanırsak Horasan Kazanacak. Biz kazanırsak kaybedeni olmayan bir seçim olacak. Çünkü biz Herkesi kazandırmak için bu yola çıktık. Horasan kazanacak, Horasanlı hemşerilerim kazanacak, esnaf kazanacak, çiftçi kazanacak kısacası Horasan hizmetlerle dolu bir beş yıl kazanacak. İlçemiz genelinde yaşayan vatandaşlarımızın nasıl geçim zorluğu yaşadığını görüyoruz. Genel Başkan Yardımcımız Şanlıurfa'nın Efsane siyasetçisi Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba şuan aramızda, Uzun yıllar belediye Başkanlığı yapmış ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığında da başarılı işlere imza atmış bir büyüğümüzün yanında sizlere söz veriyorum. Horasan'da bacası damlayan ev kalmayacak. Horasan'da Tarımla uğraşarak evini geçindirmeye çalışan hiç bir vatandaşımız ürettiği ürünü satamadığı için mağdur olmayacak. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız sütümü kime satacağım diye düşünmeyecek. Biz Belediye olarak tüm halkımızın her alanda yanında olup yaşam kalitelerini artırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Horasan'a bir çivi çakacağımız zaman sizlerle istişare etmeden yapmayacağız. 31 Mart'ta ben Değil. Biz Belediye Başkanı seçileceğiz. Horasan Belediyesi'ni hep birlikte yöneteceğiz. Makam Odamızın kapısı olmayacak. Daima açık olacak. Horasan halkına her an hesap verebilir şeffaf belediyeciliği getireceğiz. Her vatandaşımız aldığımızı ve sattığımızı sorgulayabilecek. Türkiye genelinde yerel yöneticilerin şeffaflık ve hesap verebilirlik üzerine vaatlerini hep işittik ama bugüne kadar bunu başarabilen bir belediye tam anlamıyla göremedik. Biz vatandaşımıza bunun sözünü veriyoruz. Belediye başkanı olduğumuz takdirde, belediyenin tüm gelir ve gider kalemlerini, hangi projelere yatırım yapıldığını, bu projelere ne kadar ücret ödendiğini tüm vatandaşlarımız öğrenecek. Bu belediyecilik anlayışımız inşallah Türkiye'ye örnek olacak. diye konuştu


Anahtar Kelimeler: HORASAN' BUGÜN FAKIBABA RÜZGARI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı