Horasan´da Nihat Hatipoğlu izdihamı

ABDULKADİR AYDIN HORASAN´DA MANEVİ BİR DUYGUYU HALKINA YAŞATMANIN HAKLI GURURUNU TAŞIYOR

Horasan´da Nihat Hatipoğlu izdihamı

 j

 

Horasan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu´nun konuşmacı olarak yer aldığı ?El-Metin (S.A.V) Muhammed´ isimli programa, Horasanlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kendine has üslubu ve konuşmasıyla 7´den 70´e her yaştan insanın ilgiyle takip ettiği ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu´nu yakından görmek isteyen ve ?El-Metin (s.a.v) Muhammed´ isimli sohbetini dinlemek isteyen vatandaşlar, program başlamadan bir saat önce salonu doldurdu. Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, "Horasan Belediyemiz, Erzurum´un son yıllarda parlayan yıldızı, gerek ekonomik, gerek sanayi, gerek alt yapı ve şehircilik hizmetlerinin yanında, şehircilik ruhsuz olmaz dedik ve şehrimize ruh katmak için marka bir isim, yüce dinimizi en güzel şekilde, basında, medyada anlatan değerli hocam Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu´nu Horasana davet ettik. Bizleri kırmadı, geldiler kendilerine sizlerin adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Horasan´da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Prof. Dr Nihat Hatipoğlu, "Horasan´ın güzel ilçemizin saygı değer misafirleri, saygı değer kaymakamımız belediye başkanımız, başkan yardımcıları ve ilçemizin değerli sakinleri öncelikle sizleri selamların en şereflisi ve en güzeli olan yüce Allah´ın selamı ile selamlıyorum. Allah´ın selamı, rahmeti, mağfireti, hidayeti hepinizin üzerine olsun. Hepiniz hoş geldiniz, onurlar verdiniz. Sevgiliyi anlatmak için yollara düştük. Yani Hazreti Peygamber muhabbeti, sevgili dostlar bir avcı gibi, peygamber muhabbetine koşan bir ceylan gibi bizde arkasından koşan bir avcı gibi sürekli onu aradık. Sürekli ona vurgun bir hayat yaşadık. Muhabbetin ve aşkın merkezi. Bu insanları buraya getiren şey, yeryüzünün en şevkli insanı, dünyamızın ve ahretimizin ebedi önderi olan sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) sevgisidir? diye konuştu.

Program, Hatipoğlu´nun, vatandaşlarla birlikte el açıp dua etmesinin ardından son buldu. Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Hatipoğlu´na, plaket taktim etti. Programa çok sayıda vatandaş katılırken yoğunluk büyük izdihama neden oldu. İzdiham nedeniyle emniyet güçlerinden takviye istendi. Nihat Hatipoğlu ve beraberindeki protokol salondan güçlükle çıkarıldı.

/resimler/2018-3/24/1940579006408.jpg

 

/resimler/2018-3/24/1941086037890.jpg

 

/resimler/2018-3/24/1941526976427.jpg

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı