HORASAN KARARINI VERDİ "DEVAM"

Abdulkadir Aydın, "HORASAN 24 Haziran´da İstikrara ve Güvene DEVAM Diyecek?

HORASAN KARARINI VERDİ

 

 

AK Parti olarak seçim yasaklarının başlamasına kadar sahada olacaklarını sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade eden Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın az zamanda çok yol aldıklarını Horasan ve Köylerinde sıkmadık el bırakmadıklarını ifade etti.

Horasan Beldiye Başkanı Abdulkadir Aydın, "24 haziranda da hep birlikte cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin devamı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı Horasan halkı olarak seçeceğiz.

Horasan Beldiye Başkanı Abdulkadir Aydın, bugün Horasan merkez ve köylerinde yine vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Abdulkadir Aydın şunları ifade etti. ?24 Haziran seçimleri 100 yılın seçimleridir. Recep Tayyip Erdoğan´ı Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde başkan yaparsak ve ona güçlü bir şekilde 400 milletvekili gönderebilirsek ittifakı her türlü şekilde diri tutabilirsek işte o zaman 100 yıl Türkiye asla bir başkasının mandasına girmeyecektir. Bu seçim 100 yılın seçimidir. Horasan´da yaşayan Her bir kardeşim bunun bilincindedir. Tüm Horasan halkını ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Abdulkadir Aydın, Her gece uyumadan önce tek duamdır; Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Devletimize milletimize zeval vermesin. Kutlu yolun kutlu yolcuları inşallah 24 Haziran akşamı Horasan´da kendi rekorumuzu kıracağız diye konuştu.

?24 Haziran´da şahlanan Türkiye´nin temelini atacağız?

Her bir AK Partili kardeşimden çok çalışmasını rica ediyorum. İnanın 24 Haziran akşamı bütün dünyanın gözü Türkiye´de olacaktır. Mazlumların, mağdurların bizimle birlikte kalpleri atacaktır. O nedenle İslam´ın son kalesi olan Türkiye´mizi en iyi şekilde koruyalım, Türkiye´mizin beka mücadelesinde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında yer alalım. Gençlerimiz geçmişi bilmiyor olabilir. Biz ?Yollar bitmez ömür biter? dedirten Türkiye´yi, hastane kuyruklarını, tüp, eczanene, maaş kuyruklarını istemiyoruz diyeceğiz. Biz kuyruklu Türkiye´yi istemiyoruz. Biz liderimizle birlikte şahlanan Türkiye´nin 24 Haziran´da temelini atacağız inşallah. Bu Temelin Türkiye genelindeki en büyük destekçisi ise Horasan olacaktır." diyerek sözlerine son verdi.


Anahtar Kelimeler: HORASAN KARARINI VERDİ DEVAM

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı