Hilton Garden Inn Otel 75. Tesisini Erzurum’da Açtı

Turizm Şehri Erzurum’da Konaklama İmkânları Genişliyor, kentin merkezinde 5 yıldızlı Hilton Garden Inn Erzurum hizmet vermeye başladı.

Hilton Garden Inn Otel 75. Tesisini Erzurum’da Açtı

 

Temmuz ayından beri hizmet veren Hilton Garden Inn Erzurum'un bugün tanıtım toplantısı yapıldı. 

Toplantıda konuşan Hilton Garden Inn Erzurum Müdürü Sait Önay;"Amacımız Kentin Turizmine Katkı Sağlamak" Önay: ‘’ Yatırımcılarımızın büyük özverisiyle hayata geçirdiği bu güzel otelimizi, ekibimle birlikte mükemmeliyetçi bir hizmet anlayışıyla tamamlayarak şehrimiz turizminde fark yaratmak öncelikli hedefimizdir ayrıca global markamız ile de şehrimizin tanıtımına katkı sağlayarak daha fazla yerli ve yabancı turisti şehrimize getirmek öncelikli hedeflerimizdendir.’’ dedi.

YATIRIM ORTAĞI FERHAT BİNİCİ, BÜYÜK MARKALARI ERZURUM’A YATIRIM YAPMAYA ÇAĞIRDI.

Binici: ‘’Bizler her zaman şunu söyledik; bu şehre ciddi büyük yatırımlar gelirse bu şehir da çok büyüyecektir. Ben buradan Erzurumlu yatırımcı dostlarımıza sesleniyorum, bu şehri sevmek bir kişiyi çalıştırmaktır benim gözümde, bu şehri sevmek sözle olmuyor. İstanbul’da Yurtdışından tüm yatırımcı dostlarımıza diyoruz ne olur gelin bu şehirde bir tane işçi çalıştırın.’’ İfadelerini kullandı.

BİNİCİ, KENDİLERİNE HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAYAN ERZURUM VALİSİ OKAY MEMİŞ VE ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN’E DE TEŞEKKÜR ETTİ.

Binici: ‘’Bugün gördüğünüz eserin ortaya çıktığı ya da hayalinin kurulduğu tarih 2016. Yani altı yıl önce biz bu hayali kurduk. Sağ olsun Sayın Valimiz çağırdı ve tüm desteklerini sağladılar. Allah onların eksikliğini vermesin. BU şehrin en büyük kazanımı, en büyük gücü çok güzel bir şekilde yönetilmesidir. Başta Sayın Valim ve Başkan Sekmen’den ben bir yatırımcı olarak onlardan inanılmaz derecede katkı aldım, her zaman yanımızda oldular ve her engeli aşmamızda bize birebir yardımcı oldular.’’ dedi.

Şehrin ekonomisine turizmine ve istihdamına katkı sağlayan Hilton Garden Inn şüphesiz kente güç veren yatırımlardan biri.

Dünyaca ünlü oteli şehrimizle buluşmasını sağlayan projenin kahramanları Ferhat Binici ve İdris Akdemir’in kente kazandırdığı ülkenin zirvesindeki Hilton Garden Inn ile ilgili bilgileri siz okurlarımızla paylaşıyoruz.

Hilton Garden Inn Erzurum’un açılması ile Hilton Markası Türkiye’deki varlığını genişletiyor

Ülkemizin zirvesinde Hilton otel kayak, spor ve iş konsepti oteli olarak ön plana çıkıyor.

Doğu Anadolu bölgesinin en göz alıcı kentlerinden Erzurum’da yer alan Hilton Garden Inn Erzurum, Temmuz 2022’de kapılarını açtı. Birbirinden modern, konforlu 172 oda, 414 yatak kapasitesine sahip olan otel Palandöken kayak merkezine 5 Km, şehir merkezine 1 km, havaalanına 6 km uzaklıkta bulunuyor.

Otel ile ilgili detaylar

Hilton Garden Inn Erzurum’un hemen yanında yer alan Olimpiyat parkında bulunan kapalı tenis kortu modern olarak yapılmış olup Erzurum’da bulunan tek kapalı tenis kortudur. Aynı zamanda park içerisinde futbol basketbol, voleybol sahaları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar bulunuyor.

Hilton Garden Inn Erzurum’un tanıtımına büyük katkı sağlayacak

Hilton Garden Inn Erzurum Genel Müdürü Sayit Önay Hilton Otel’in geçmişten bugüne yaptığı organizasyonlarla kendini kanıtladığını ifade ederek bundan sonraki süreçlerde ise kentin tanıtımına yönelik çalışmalar ortaya koyacaklarını kaydetti.

Sayit Önay:’’Tarihi İpekyolu üzerinde bulunan Erzurum turizm açısından sadece kayak sporu ile değil komple bir kış sporları merkezi olma yolunda geçmişte yaptığı organizasyonlar ile kendini kanıtlamıştır. Bundan sonraki süreçte de Hilton şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Fiziki yapısı ve mükemmelliyetçi hizmet anlayışı ile şehirdeki en iyi konaklama seçeneği olacak, yiyecek içecek üniteleri ve etkinlik alanları ile de sosyal hayata farklı bir soluk ve renk katacaktır.’’ Dedi

SNM Holding Kurucusu ve Hilton Hotels Resorts Danışmanı Mehmet Nafiz Ünal yaptığı açıklamada, ‘’Hilton Garden Inn Erzurum’u büyüyen marka potföyümüzle tanıştırmaktan heyecan duyuyoruz. Bu tesisin açılışı nerede konaklayacaklarının önemli olduğunu bilen konuklar için dünyanın en çok rağbet gören, dünya çağındaki önemli destinasyonlarda genişleme taahhüdümüzü vurgulamaktadır.’’

Modern Misafir Odaları

Modern mimari tasarım ve son teknolojik yenilikler ile hazırlanan otelde 12 junior Suite, 3 King Suite, 2 Grand Suite ve 155 standart olmak üzere toplamda 172 Özem Misafir Odası bulunmakta. Tüm misafir odaları Palandöken, Özel Bahçe ve Kara manzaralıdır.

Yiyecek İçecek

Konuklar otelin iki farklı restoranında leziz yemeklerin tadını çıkarabilirler. Otelin ana restoranı olan Gurme restoran, sabahları açık büfe kahvaltı ve gün boyu Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetler sunmaktadır. Misafirler lobideki Lotus Bar’da hafif atıştırmalıklar ve yaratıcı kokteyllerden, canlı müzik dinletileri eşliğinde faydalanabilirler. Sofistike bir bar deneyimi için konuklar, zengin alkollü içecek koleksiyonuna sahip barı ziyaret edebilirler. Oda servisi yemeklerini odalarında kendi konforlarında almak isteyen misafirlere yerel ve uluslararası lezzetler içeren menüsü ile gün boyu hizmet vermektedir.

Toplantılar ve Etkinlikler

Her türlü toplamntı etkinlik, düğün ve özel organizasyonlar için kentin her noktasından kolayca ulaşılabilecek mükemmerl ve bir konumu olan otel 650 metrekare kapalı alanı 1500 metrekare açık olmak üzere toplamda 2.770 metrekare etkinlik alanı ve 1600 misafir kapasitesine sahiptir. Otelimizde üç adet toplantı odasının yanı sıra, bir adet kolonsuz balo salonu bulunmaktadır. Balo salonunun girişinde bulunan geniş fuaye alanı ise kahve molaları ve kokteyl resepsiyonları için idealdir.

Jasmine SPA

Otelin lobi katında bulunan Jasmine SPA misafirlere ruh, beden ve zihin bütünlüğü iyileştiren masaj odaları, saunalar, buhar odaları, Türk hamamı, iki kişilik VIP Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu ve 7/24 açık spor salonu ile donatılmıştır.

Otel: İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi önemli noktalara geniş rotalar işleten Erzurum Uluslararası Havalimanı’na araçla kısa bir mesafededir. Ayrıca doğudaki tüm şehirleri birbirine bağlayan otoyollara  yakınlığı da oteli erişilebilir kılar. Ülkemizin her bölgesinden Erzurum’a seyahat eden misafirler, Ankara’yı Kars’a bağlayan Turistik Doğu Ekspres Treni’ni de tercih edebilirler.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için Hilton.com ziyaret edilebilir veya 0 442 232 32 32 numaralı telefon aranabilir.


Anahtar Kelimeler: Hilton Garden . Tesisini Erzurum’

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı