Hilmi Aktoprak herkesi meraklandırdı

Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, büyük merak uyandıran müjdeyi sosyal medya hesabından verdi.

Hilmi Aktoprak herkesi meraklandırdı

 

Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, büyük merak uyandıran müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. Başkan Aktoprak, “Yakında gözlerinize inanamayacaksınız!” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, göreve geldiği günden bu yana sergilediği üstün performansla göz doldurmaya devam ediyor. Başkan Aktoprak, Uzundere’de estirdiği değişim ve dönüşüm rüzgarlarına devam ederken, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ilginç ve bir o kadar da merak uyandıran bir paylaşım yaptı. Pandemi sonrası için tarih veren Uzundere Belediye Başkanı Aktoprak, “Değişim ve Dönüşüm Devam Ediyor. Yakında gözlerinize inanamayacaksınız! Pandemi sonrası tüm Erzurum’u ağırlamak için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Paylaştığı mesaja bir de bahsini ettiği projenin görsellerini ekleyen Başkan Hilmi Aktoprak, Uzundere sakinlerinden yüzlerce beğeni aldı.

UZUNDERE SAKİNLERİ MERAK İÇERİSİNDE

Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak’ın, Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Tortum Şelalesi çevresinde yürüttüğü çalışmalar herkes tarafından bilinirken, hayata geçirilecek yeni projenin kapsamında nelerin bulunacağı ise çok merak ediliyor. Uzundereliler, Başkan Hilmi Aktoprak’ın göreve geldiği günden bu zamana kadar fark uyandıran çalışmalarıyla dikkat çektiğini belirterek, “Başkan Aktoprak, öyle görünüyor ki Erzurum’u Uzundere’ye taşıyacak yepyeni bir projenin ön hazırlığını yapıyor. Tortum Şelalesi ve çevresi, başkanımız sayesinde gerçekten yepyeni bir çehreye kavuştu. Gayretleriyle ve samimiyetiyle Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemiz için adeta seferber oldu. Biz de kendisinin yeni projesini büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz” diye konuştular.

KARTPOSTALLARI BİLE ARATMIYOR

Öte yandan Uzundere Belediyesi’nin girişimleriyle yepyeni bir çehreye kavuşan Tortum Şelalesi ise, seyrine doyum olmayan manzarasıyla artık kartpostalları andırmaya başladı. İki yıl öncesine kadar bakımsızlığıyla dikkat çeken Tortum Şelalesi’nin yaşadığı bu köklü değişim, Uzundere sakinlerini memnun ederken, söz konusu turizm varlığının pandemi döneminin sona ermesiyle birlikte sadece Erzurum’un değil, Türkiye’nin gözbebeği haline geleceği ifade ediliyor.

Kaynak: Yenigün Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Hilmi Aktoprak herkesi meraklandırdı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı