Hikmet Karaman Erzurumspor maçını değerlendirdi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un iki haftadır aynı kadro ile oynadığını kaydeden Karaman, "Sistem ve taktik olarak kalabalık defans görüntüsü çiziyorlar. Geriden gelip maçı kazandılar. Gol yiyor ve çok gol atıyor´ dedi

Hikmet Karaman Erzurumspor maçını değerlendirdi

 

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, şehre geçen sezondan bir borcu olduğunu belirterek, bu borcu ödemek için çok çalışarak puan cetvelinde yerlerini pekiştirmek istediklerini ifade etti.
Bu sezon TFF 1. Lig´de mücadele eden Çaykur Rizespor´da Teknik Direktör Hikmet Karaman, Mehmet Cengiz Tesisleri´nde bir basın toplantısı düzenleyerek, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kendilerini geliştirmeye devam edeceklerini belirten Karaman, "Kendimizi eleştiriyoruz. Bizim bir hedefimiz var. Layık olduğumuz yere geri döneceğiz. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor,zorluklar ne olursa olsun hedeflenen noktaya kilitlenip büyük adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Adana Demirspor maçının ardından sakatlıkların sıkıntı yaşattı. Özgür Çek, Saadane ve Ramos henüz idman yapma şansı bulamadı. Fink´in yeniden parmağının kırıldı, uzun süre takımla olamayacak" dedi.
Transfer konularına değinen Karaman, "İyi gelişmeler var inşallah önümüzdeki süreç içerisinde bitiririz. İsimler üzerinden ziyade ciddi bir çalışma yapıyoruz. Olmazsa olmaz alacağımız oyuncu. Başkanımız bu konuda ciddi görüşmeler yapıyor. Birkaç gün içerisinde işleri hızlandırıp işlemleri bitirmek istiyoruz. Koşu mesafelerine bakıldığında Süper Lig´e göre genelde 7. sırada, dış sahada ise 2. sıradayız. İyi bir istatistik verilerimiz var ama geliştirmemiz gereken yönler var. Topu geri sahip olma konusunda iyi takımlar arasına girmek istiyoruz. Geçen sezonda bu eksikliğimiz vardı. Yan toplarda bireysel hata var. Kritik yapılacak ayrı bir durum. Gelişimi artırmak zorundayız" şeklinde konuştu.

"Puan farkını açmalıyız"
Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un iki haftadır aynı kadro ile oynadığını kaydeden Karaman, "Sistem ve taktik olarak kalabalık defans görüntüsü çiziyorlar. Geriden gelip maçı kazandılar. Gol yiyor ve çok gol atıyor. Hırslı bir teknik adam ve takımı ateşleyen bir hocaları var. Erzurumspor´a saygı duyuyor alkışlıyoruz. Bütün takımlara saygı duyuyoruz. Biz Rizespor olarak farklı olmak istiyoruz. Çok çalışarak, kendimizi geliştirerek, skorları alarak, farkımızı haftalar sonra tabeladaki yerimiz ile pekiştirmek istiyoruz. Kadromuzu korumuş bir takımız. Şehre olan bir sorumluğumuz, geçen seneden borcumuz var. Bunu iyi futbol oynayarak, gündeme oturarak, sonucu aldıktan sonra daha çok çalışarak yerine getirmek zorundayız. Üst sıralara yükselmeliyiz. Puan farkını açmalıyız. Puanlar birbirine yakın oldu mu hep hedef takım olursunuz. Bizim puan farkını yukarılara çıkarmamız lazım. Bu ligde bütün takımlar ilk yarı başlıyor. İkinci yarı her şey değişiyor. Devre arası yeni takımlar kuruluyor. Biz deneyimimizi kullanmalıyız. Düşen takımlar daha deneyimlidir ama bunu devam ettirmek gerekiyor" diye konuştu.
Kweuke´ye tekliflerin geldiğine vurgu yapan Karaman, "Bana eski başkanımıza çok teklifler geliyordu. Şimdi başkanımız Kemal Yardımcı´ya çok kişi atıyor. Geçen yıl yaşadıklarının ardından bizimle olması uzun hikaye. Kweuke´ye birçok kişi halen teklif ediyor. Bunu gözardı edemeyiz. Bir çok arkadaşımıza teklifler geldi. Akıllarını çeliyorlar. Şimdi bu konuda bir çok kişiyi hallettik. Artık sorun etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

ERZURUM GAZETESİ


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false