HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın Kızı Rio Karnavalında!

Diyarbakır annelerinin HDP İl Binası önündeki eylemi 1 yılı aşkın süredir devam ediyor.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın Kızı Rio Karnavalında!

 

Çocukları dağa kaçırılan acılı aileler, evlatlarına kavuşmak için büyük çileler çekiyor. Kürtlerin haklarını savunduğunu iddia eden ve terör örgütü PKK ile ilişkisini gizlemeyen HDP'li yöneticilerin çocukları ise ultra lüks bir hayat yaşıyor.

Eğitiminden alı konularak dağa kaçırılan çocukların tam tersine, HDP'lilerin çocukları yurt dışında en iyi üniversitelerde okuyor. Bunun son örneği HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın kızı Zelal Buldan oldu.

Buldan, İngiltere'de Royal Holloway Üniversitesi'nde eğitimini sürdürürken, oldukça şaşalı bir hayat yaşıyor. Zelal Buldan'ın sosyal medya paylaşımları bu şaşalı hayatı gözler önüne seriyor.

Diyarbakır anneleri, HDP İl Binası önünde bir umut ile çocuklarını beklerken, HDP'li yöneticilerin ve milletvekillerinin çocukları lüks hayatları ile dikkat çekiyor.

Her açıklamada Kürt halkının savunuculuğuna soyunan HDP'liler, terör örgütü PKK ile ilişkilerini de gizlemiyor. Dağa kaçırılan çocuklar için tek bir söz edemeyen HDP'li yöneticilerin çocuklarına sunduğu hayat ile Kürt ailelere reva gördükleri hayat iki yüzlü tutumlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

BULDAN'IN KIZI ULTRA LÜKS HAYATINI ANBEAN PAYLAŞIYOR

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın oğlu Neçirvan Buldan'ın ultra lük hayatına dair görüntüler çok konuşulurken, bu kez kızı Zelal Buldan'ın şaşalı hayatıı ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından her anını paylaşan Zelal Buldan'ın sık sık seyahat ettiği ve lüks otellerde konakladığı görülüyor.

 

RİO KARNAVALI'NA BİLE KATILMIŞ

Ağabeyi Neçirvan Buldan'ın izinden giden Zelal Buldan, deyim yerinde ise İngiltere'de ayak basmadık yer bırakmadı. Yıllık 150 bin TL dolayında bir ücrete Royal Holloway Üniversitesi'ne kaydını yaptıran Zelal Buldan'ın lüks gezmeleri İngiltere ile de sınırlı kalmadı.

Buldan, Rio Karnavalı'na bile katıldı.

KÖPEĞİNE BİLE NETFLİX AÇTIRDI

Buldan'ın çocukları lüks hayata öylesine kapıldı ki, Neçirvan oldukça lüks üstü açık BMW marka bir araçla gezerken, Maldivler'de dünyanın en lüks otellerinden birinde konakladı.

Ağabeyine nispet yaparcasına harekete geçen Zelal ise, köpeğine Netflix açtırdı. Buldan'ın iki çocuğu lüks hayat konusunda birbiri ile yarışa girdi.

Kaynak: SABAH


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı