Hayırsever İşadamı Mehmet Aca,Karayazı´da 500 Öğrencinin Yüzünü Güldürdü

Hayırsever İşadamı Mehmet Aca,Karayazı´da 500 Öğrencinin Yüzünü Güldürdü

Hayırsever İşadamı Mehmet Aca,Karayazı´da 500 Öğrencinin Yüzünü Güldürdü

 

 

 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Hayır Çarşısı tarafından dağıtımı gerçekleştirilen kışlık kıyafetler için Karayazı Yatılı Bölge Okulu´nda tören düzenlendi. Törende konuşan Erzurumlu işadamı Mehmet Aca, yardımların insanları birbirine yakınlaştırdığını söyledi.

             Aca, ?Yıllardır bu tür yardımları başka ilçelerde de yapıyorduk. Bu defa kendi memleketimde yapıyorum. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Karayazı, şehrimizin önemli ilçelerinden biridir ve benim annemin de memleketi? 500 öğrencimize yardımlarda bulunduk. İnşallah bu kardeşlerimiz vatanımız ve milletimize hayırlı evlatlar olacaktır. Okuyup büyüdüklerinde devletimizin çeşitli kademelerinde yükselen yıldızlar olacaklarına ve şanlı bayrağımızı daha yukarılara taşıyacaklarına inancım tamdır. Bu projede bizlere desteklerini esirgemeyen Erzurum Milletvekilimiz İbrahim Aydemir´e ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen´e çok teşekkür ediyorum.

           Bu tür yöneticilerin bu organizasyonlardaki heyecanını gördükçe biz de heyecanlanıyoruz? dedi. İlçe kaymakamı Kamil Aksoy da yaptığı konuşmada, projede emeği geçenlere teşekkür etti. Aksoy, ?Güzel bir günde yüzlerinizdeki bir tebessüm için kilometreleri kat eden bunca insanla aynı duyguyu paylaşıyoruz. Sizlerin yüzündeki bu tebessüm hem bizlerde hem de bizim gibi düşünen insanlarda büyük ufuklar açtırıyor.

          Sevgili Peygamber Efendimiz, cömertliği ağaca benzetir ve o ağacın dallarının cennette olduğunu buyurur. Bu anlamda cömert insanları gördükçe, sizlerin de sahipsiz olmadığınızın farkına varıyoruz. Bu vesile ile bu işleri kendine görev adamış işadamlarımıza teşekkür ediyorum? diye konuştu.

?HAYATIMIZ BOYUNCA İYİLİKTEN VAZGEÇMEYELİM?

            Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mevlüt Doğan, çocuklara; ?Hayatımız boyunca iyilikten vazgeçmeyelim? diyerek nasihatte bulundu. Doğan, şöyle devam etti: ?Peygamber Efendimiz buyuruyor ki; ?Sizin en hayırlınız insanlara en faydalınızdır.´ Başka bir hadiste de buyuruyor ki; ?Komşusu açken, tok yatan bizden değildir.´

           Bu şiar ile başta hayırsever işadamımız Mehmet Bey´e ve Büyükşehir Belediyesi´ndeki ekibimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu hayırseverlerin sayısı artar. İnançla yapılan her hayrın büyük önemi vardır. Hayatımızın her safhasını iyilikle geçirmeliyiz. Hem dünya da hem ahirette saadete kavuşmanın yolu budur.? Yapılan konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri, çocuklara yardım çantalarını dağıttı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından, Başkan Vekili Mevlüt Doğan ve beraberindekiler, tadilatı gerçekleştirilen Karayazı Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde incelemede bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı