Hayırdır Ekrem İmamoğlu, Partinizin Çalışanına Cinsel Tacizde Bulunduğu İçin Görevden Aldığınız İl Başkanınızı Aklamak İçin mi Erzurum'a Geliyorsun?

Ender Yüncü Yazdı... Hayırdır Ekrem İmamoğlu, Partinizin Çalışanına Cinsel Tacizde Bulunduğu İçin Görevden Aldığınız İl Başkanınızı Aklamak İçin mi Erzurum'a Geliyorsun?

Hayırdır Ekrem İmamoğlu, Partinizin Çalışanına Cinsel Tacizde Bulunduğu İçin Görevden Aldığınız İl Başkanınızı Aklamak İçin mi Erzurum

 

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz'un Parti de çalışan bir bayana cinsel taciz de bulunduğu iddia edilerek sosyal medyaya düşen ses kayıtlarının ardından CHP Genel merkezi tarafından görevden alınan il başkanı Bülent Oğuz'un yerine geçtiğimiz gün sanki Erzurum'da adam kalmamış gibi Ardahanlı bir ismi CHP Erzurum İl Başkanlığına atamışlardı.

Hatırlayacak olursak Erzurum'a geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri, Parti Yetkiliileri, Kadın kolları Başkanları ve çok sayıda yetkili toplanıp toplanıp geliyorlardı.

Tek gayeleri bugüne kadar varlık sahasında hiç bir zaman olmadıkları Erzurum'da gövde gösterisi yapmaktı.

Ama yapmış oldukları onca çıkarmaya rağmen İl Başkanı Bülent Oğuz'un tek bir hamlesi bir çuval inciri mahvetti.

Bülent Oğuz'a ait olduğu iddia edilen bu ses kayıtlarının ardından zaten Erzurum'da tabela partisi olarak bilinen Cumhuriyet Halk Partisi torbanın dibinde kalan az miktardaki kanını da kaybettirdi.

Bugün ise o boş torbayı bir nebze de olsun doldurmak pahasına hamle girişimlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum'a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu gönderiyor.

9 Ekim Cumartesi günü şehrimize gelecek olan Ekrem İmamoğlu bir dizi temaslarda bulunacakmış...

Hayırdır Ekrem Efendi Neye Temas edeceksin demezler mi adama?

Ya da Geçtiğimiz Günlerde Partinizin çalışanına cinsel taciz de bulunduğu iddia edilen İl Başkanınız Bülent Oğuz'u aklamaya mı geliyorsun? Diye sormazlar mı?

Yoksa göreve geldiğiniz günden beri sürekli projelerini takip ettiğiniz ve bazı projelerini taklit ettiğiniz kısacası ufkundan, bilgi, birikim ve donanımdan çokca faydalandığınız Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in projelerini yerinde inceleyip tabir-i cazise projeyi çalıp İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımızı kandırmaya mı hazırlanıyorsunuz?

Bayram Değil...

Seyran Değil...

Niye Geliyorsunuz...

Kime Geliyorsunuz...

Ben orasını bilmem ama, hazır gelmişken Birilerine göre İddia birilerine göre de gerçek olarak kamuoyunda dilden dile dolaşan CHP Erzurum İl Başkanınız Bülent Oğuz'un yine partiniz çalışanı bir bayana cinsel taciz de bulunduğu iddia edilen şu ses kayıtlarına bir açıklık kazandırırsanız biz Erzurumluları ziyadesiyle mutlu edersiniz...

Ha bir de Partinizin tabelasında yazan ERZURUM İbaresinden az da olsa utanıp ERZURUM İl başkanlığına sanki Erzurum'da adam kalmamış gibi Ardahanlı bir ismi neden İl Başkanı yaptığınızı da açıklarsanız ayrıca sevineceğiz...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı