HAYIRDIR AHMET COŞKUN BU NE LAHANA NE PERHİZ?

BBP İspir Belediye Başkan Adayı Osman Çakır'ın yeğeni Muhittin Çakır MHP İspir Belediye Başkan Adayı Ahmet Coşkun'un Meclis üyesi listesinde Ne Arıyor?

HAYIRDIR AHMET COŞKUN BU NE LAHANA NE PERHİZ?

 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi geçtiğimiz Hafta Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum'un İlçelerinde Belediye Başkan Adaylarının tanıtımını yaptıktan sonra İlçelerimizde iyiden iyiye seçim havası esmeye başladı.

Cumhur ittifakı kapsamında İspir, Uzundere ve Olur'da Milliyetçi Hareket Partisi Aday gösterirken, diğer 17 İlçe ve Büyükşehir'de de AK Parti Adayları yarışacak.

Belirlenen Belediye Başkanlarının ardından şimdilerde ise gözler İlçelerdeki Meclis üyeleri kimler olacak diye merak konusu haline geldi.

Önceki gün Gazetemize ulaşan bir vatandaşımız, İspir'de 31 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde sonuç ne olursa olsun her halükarda Osman Çakır'ın belediye yönetiminin üzerinde elinin olacağını iddia etti. 

İspir'de yaşayan vatandaşımızın iddiası ise gerçekten dudak uçuklatır cinsten…

Cumhur ittifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisine bırakılan İspir'de Meclis üyeliği dağılımının; Birinci Sıra: AK Parti, İkinci Sıra Milliyetçi Hareket Partisi, Üçüncü Sıra AK Parti ve Dördüncü Sıra Milliyetçi Hareket Partisinden olmak üzere sırasıyla bir AK Partili Bir Milliyetçi Hareket Partili isimlerden olmak üzere dizildiğini ifade eden vatandaşlar, Büyük Birlik Partisi İspir Belediye Başkan Adayı Osman Çakır'ın öz yeğeni Muhittin Çakır'ın ise AK Parti kontenjanından Cumhur İttifakı MHP İspir Belediye Başkan Adayı Ahmet Coşkun'un Meclis üyesi listesinde Birinci Sıradan Aday olduğunu iddia ettiler. 

İddiaları bununla da kalmayan vatandaşlar, AK Parti kontenjanından Ahmet Coşkun'un meclis üyesi listesinde birinci sırada yer aldığı iddia edilen Muhittin Çakır'ın babasının da Büyük Birlik Partisi İspir Belediye Başkan Adayı Osman Çakır'ın yani abisinin Seçim İrtibat Bürosunda aktif görev aldığını, annesinin de saha çalışmalarında BBP İspir Belediye Başkan Adayı Osman Çakır için ev ev dolaşıp destek istediğini söylediler.

Vatandaşların iddiasının gerçekleşmesi halinde gerçekten de Osman Çakır'ın seçimlerden ister galip ister mağlup hangi sonuçla ayrılırsa ayrılsın. Belediye yönetiminde içeride olup bitenlerden ve Belediyede alınan tüm kararlardan yeğeni aracılığıyla sahip olacağı görülüyor.

Şimdi Cumhur İttifakı İspir Belediye Başkan Adayı Ahmet Coşkun'a kamuoyu adına soruyoruz; 

HAYIRDIR AHMET COŞKUN DEMEZLER Mİ ADAMA “BU NE LAHANA NE PEHRİZ”? 

BBP İspir Belediye Başkan Adayı Osman Çakır'ın yeğeni Muhittin Çakır Ahmet Coşkun'un Meclis üyesi listesinde Ne Arıyor?

Meclis üyesi birinci sıraya AK Parti kontenjanından aldığınız iddia edilen Muhittin Çakır'ın amcası Osman Çakır sahadaki en ciddi rakibiniz olarak gözlenirken, sizin en ciddi rakibiniz olan Osman Çakır'ın yeğeni Muhittin Çakır'ı AK Parti kontenjanından Birinci sıra meclis üyesi adayı olarak yazdığınız doğru mu? 

Doğruysa Muhittin Çakır'ı o listenin birinci sırasına kim yerleştirdi?

Hele de AK Parti kontenjanından birinci sıra meclis üyesi adayı olarak isminin yazıldığı iddia edilen Muhittin Çakır'ın babasının BBP İspir Belediye Başkan Adayı Osman Çakır'ın Seçim İrtibat Bürosunda gece gündüz demeden aktif bir şekilde abisine oy devşirmek için çalıştığı ve annesinin saha çalışmalarına katılarak ev ev dolaşıp vatandaşlardan Büyük Birlik Partisine oy vermeleri için çalışmalar yürüttüğünü bile bile Muhittin Çakır'ı AK Parti kontenjanından birinci sıra meclis üyesi adayı olmasına neden bir itirazınız yok? 

İspirli vatandaşlar, bu projenin Osman Çakır'ın bir siyasi akıl oyunu olduğunu da dile getirdiler.

Cumhur ittifakı kapsamında AK Parti'ye Milliyetçi Hareket Partisine ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılıklarından ötürü 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Yeni Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinden faydalanarak Daha yaşanılabilir bir İspir için Cumhur ittifakını tercih edecekleri söylemlerinin her geçen gün ilçe de yankıları yükselirken, Osman Çakır'ın eğer ben Büyük Birlik Partisi'nden İspir Belediye Başkanı seçilirsem ne ala, Şayet seçimleri kaybedersem de en azından Belediye Meclisinde ailemizden birisi olsun diye Muhittin Çakır'ı Ahmet Coşkun'un meclis üyesi listesine yerleştirdiği İspir'de konuşulanlar arasında.


Anahtar Kelimeler: HAYIRDIR AHMET COŞKUN LAHANA PERHİZ?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı