HAYDİ DADAŞIM! BU KURBAN BAYRAMINDA ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN AİLELERİNİN YANINDA OLALIM

"VATANA KURBAN OLANA KURBAN OLAYIM" Kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz.

HAYDİ DADAŞIM! BU KURBAN BAYRAMINDA ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN AİLELERİNİN YANINDA OLALIM

 

Geçtiğimiz gün İstanbul´daki Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Ağırman beyefendiyi önümüzdeki kurban bayramı öncesi anlamlı bir kampanyayı hayata geçirmesi için göreve davet etmiştik.

Hatırlarsak yine geçtiğimiz yıllarda Şehit ailelerine ev bağışında bulunmak için Türkiye´nin muhtelif şehirlerinde yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimizi seferber eden İstanbul´daki Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Sayın Ahmet Ağırman yapmış olduğumuz çağrımıza aynı hassasiyetle yaklaşarak "VATANA KURBAN OLANA KURBAN OLAYIM" Sloganıyla başlatılmasını önerdiğimiz kurban kesemeyen şehit ile gazi ailelerine Kurban bağışı kampanyasını hayata geçirdi.

Erzurum ilinde bugüne kadar vatanımızın bölünmez bütünlüğü için arkasına bakmadan, gözünü kırpmadan bu topraklar için canını seve seve vermiş şehit ve Gazilerimizin Erzurum Valiliğindeki resmi kayıtlarına ulaşıldı. Önümüzdeki hafta sonunda idrak edeceğimiz Kurban bayramı öncesi bu şehit ve Gazelerimizin bizlere bırakmış oldukları emanetleri olan ailelerinin bu bayram da kurbansız kalmamaları için başlattığımız ?Vatana Kurban Olana Kurban Olayım´ kampanyasına yapılacak olan yardımlar 25 Ağustos Cuma günü son bulacak. Önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren de Erzurum merkez ve ilçeleri olmak üzere kurban kesemeyen şehit ve gazilerimizin hanelerine dağıtılacak. 

Kampanya´ya davet ettiğimiz İstanbul´daki Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Ağırman, gecesini gündüzüne katarak bu kampanyanın başlaması ve gelişmesi için elinden gelen tüm çaba ve gayreti göstermiştir. Gerek İstanbul´da gerekse diğer vilayetlerde bulunan tüm Federasyon, Dernek ve Vakıflarla istişare içerisinde yürüttüğü bu kampanya´ya destek vermek isteyen hemşehrilerimizin olduğunu görüyoruz. Fakat bazı hemşehrilerimiz bu yardımlarını Şerefe yada Arefe gününe kadar yapmayı planlıyorlar. Buradan tüm hemşehrilerimize hatırlatmak istiyoruz. Erzurum Valiliğinden alınan adrese dayalı bilgiler ışığında hanelere ulaştırılacak olan kurbanlar son güne bırakılması halinde kavuşmayacaktır. Bu yüzden kampanyamızı 25 Ağustos Cuma günü sonlandırıp önümüzdeki bir haftalık süre zarfında ulaşmak istediğimiz tüm noktalara rahatça ulaşmayı hedefliyoruz.

Bu kampanya kapsamında bütün yükü üzerine alan ve taşın altına elini değil gövdesini koyan Ahmet Ağırman´a teşekkür ederken, ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur, Bursa Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ömer Ömeroğulları, Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, Kadıköy Erzurumlular Vakfı Başkanı Hadi Atalar, ERBİRDER Başkanı Recai Acar, Avrupa Yakası Erzurumlular Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman, Kocaeli Erzurum Dernek Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Ankara Erzurumlu Dernekler Federasyon Başkanı Ferudun Önal ve daha ismini sayamadığımız tüm Erzurum Federasyon, Vakıf ve Dernek Başkanlarının da bir an evvel Ahmet Ağırman´a yardımcı olmalarını bekliyoruz. 

Bu anlamda Erzurum´daki kurban kesemeyen şehit ve gazilerimizin hanelerine kurbanlarını ulaştırmak için önümüdeki haftaya bırakmadan kampanyamıza destek vermek isteyen vatandaşlarımızın en geç 25 Ağustos Cuma Günü Saat: 17:00´a kadar İstanbul´daki Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Ağırman´a 0 507 755 55 99 nolu telefondan ulaşarak kampanyaya yardımlarınızı bekliyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı