GÖZLER MHP MYK ÜYESİ AHMET GÖKHAN YAZICI'DA

Bakalım Ahmet Gökhan Yazıcı, Prof. Dr. Kamilk Aydın'a da aynı hassasiyeti gösterebilecek mi?

GÖZLER MHP MYK ÜYESİ AHMET GÖKHAN YAZICI

 

ADANADEMİRSPOR-B.B. ERZURUMSPOR KARŞILAŞMASINDA ERZURUM VALİSİ SAYIN OKAY MEMİŞ BAŞTA OLMAK ÜZERE, ŞEHRİMİZİN ÜST DÜZEY YETKİLİLERİNE ESİP GÜRLEYEN MHP KAYSERİ MILLETVEKİLİ BAKİ ERSOY İÇİN GENEL MERKEZİ AYAĞA KALDIRAN MHP MYK ÜYESİ AHMET GÖKHAN YAZICI BAKALIM HAFTA SONU İZMİR'DE OYNANACAK OLAN ALTAY-B.B. ERZURUMSPOR MAÇINA MHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ VE MHP MYK ÜYESİ PROF. DR. KAMİL AYDIN'I GETİREBİLECEK Mİ?

Geçtiğimiz hafta şehrimizde oynanan Erzurumspor Adana demirspor maçına, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak'ın yakın arkadaşı olarak bilinen MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'da Adana demirspor kafilesiyle Erzurum'a gelerek maçı takip etmişti.

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un tribündeki hoş olmayan hareketlerinden dolayı Ankara Genel Merkeze giderek gerekli şikayetleri yapan ve Erzurumspor camiasından özür dilemesi gerektiğini savunan MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı yaptığı bu çıkışından dolayı tüm şehir olarak siyasette beklenen hamle bu olsa gerek ifadeleri kullanmıştı.

Şimdi Gözler Yine MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı'ya çevrildi.

Erinmeden ve üşenmeden sırf Kulüp başkanının arkadaşı olduğu için bu pandemi sürecinde Erzurum'a gelerek Adana Demir spor'u destekleyen MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy için göstermiş olduğu sağduyulu hareketi...

Başkanın arkadaşı olduğu için değil. Kendisinin Milletvekili olması için oy veren Hemşehrileri için.

Doğup Büyüdüğü, kendisini Milletvekili yapan şehir için.

Erzurumspor'un bu hafta sonu İzmir'de oynanacak olan Altay-B.B. Erzurumspor Maçında Erzurumspor'un yanında olup Takımın moral, motivasyon ve destekçisi olduğu için.

Prof. Dr. Kamil Aydın'ın O Stadyumda Olması gerektiğini...

Bakalım Ahmet Gökhan Yazıcı, Prof. Dr. Kamilk Aydın'a da aynı hassasiyeti gösterebilecek mi?

 


Anahtar Kelimeler: GÖZLER ÜYESİ AHMET GÖKHAN YAZICI'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı