Görbil Özcan, "Nerede kalmıştık?"

CHP ŞENKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖRBİL ÖZCAN'IN ÖNCEKİ GÜNKÜ İFTARI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Görbil Özcan,

 

Cumhuriyet Halk Partisi Şenkaya Belediye Başkan Adayı Görbil Özcan'ın önceki gün Şenkaya'daki 8 lokantada vatandaşlarla bir araya gelerek düzenlediği ihtar programı, iftar sonrası Mitinge dönüştü.

Yoğun bir katılımın sağlandığı İftar programı sonrası, ilçe merkezine yürüyen Görbil Özcan taraftarları Şenkaya'da adeta bir şenlik yaşattı. Müzikler eşliğinde hayal çeken ve Başkan Özcan sloganrlarıyla ilçe meydanına toplanan kalabalığa seslenen CHP İl Başkanı Sertah Can Eş, " Şenkaya benim sevdam. Bu meydan gösteriyor ki ne kadar algı yaparlarsa yapsınlar 31 Martta Şenkaya'yı kazanacağız." dedi.

CHP Şenkaya Belediye Başkan Adayı Görbil Özcan da halka hitaben yaptığı konuşmasında; “Memleketimin güzel insanları, yiğit Şenkayalılar, merhaba. Kahraman Şenkaya, benim güzel ailem Şenkaya'm, merhaba. Suyuna, toprağına, havasına, ağacına doyamadığım memleketim Şenkaya, merhaba. Değerli hemşerilerim hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bu mübarek ramazan gecesinde bizlerle iftarınızı paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Şimdi sizleri böyle büyük bir coşku ile görünce içimden şunu söylemek geldi ‘Nerede kalmıştık? Benim güzel ailem nerede kalmıştık?’ Tam 5 yıl önce yarım kalan bir sevdam, yarım kalan bir yolum vardı. Şimdi Allah’ın izni, siz ailem Şenkayalı hemşerilerimin desteğiyle bu yolu tamamlayacağız. Şimdi, 5 yıl önce yarım kalan yolumuzu tamamlamaya hazır mıyız? Kapı kapı dolaşıp çok çalışmaya hazır mıyız? Sandıklara sahip çıkmaya, Şenkaya'mızın geleceğine sahip çıkmaya hazır mıyız? Bir olmaya, hep birlikte tüm Şenkaya olarak Tarih yazmaya, kazanmaya hazır mıyız? ‘Şenkaya benim ailem’ diyerek çıktığım bu yola kolay gelinmedi. Doğup büyümekten onur duyduğum memleketime 3 dönem Belediye Başkanlığı yaparak hizmet ettim. Bu büyük onuru bana yaşattığınız için önce Allah’ıma şükrediyor, sizlere de çok teşekkür ediyorum. Çok çalıştım çok… Sizlere söz, çok daha fazla çalışacağım. Halkın içinde olmazsan, halkın sorununu bilemezsen, sofraya oturup ekmeğini paylaşmazsan, ne çektiğini, ne yediğini bilemezsin. Ben yıllardır hemşerilerimin hep yanlarında oldum. Ve bundan sonra da halkımla iç içe, yanlarında, en yakınlarında olacağım. Dertlerine derman olacağım. Allah mahcup etmesin. Bu benim en büyük görevimdir. Halka hizmet hakka hizmettir. Bunu bilir, buna inanırım. Allah’ın izniyle milletimize; tarihte görülmemiş şekilde ötekisi olmadan hizmet edeceğiz. Millete hesap veren, güler yüzlü bir hizmet anlayışını tüm Şenkaya'da egemen kılacağız. Başka şehirlerde, başka ülkelerde yaşayan hemşerilerimin tamamına yakınım. Hep yanınızda olacağım ve tüm sorunlarınıza çözüm için beni yanı başınızda hissedeceksiniz. Çünkü "Şenkaya Benim Ailem’’ Allah’ın izni ve sizlerin takdiriyle inanıyorum ki, önümüzdeki beş yıl boyunca da böyle olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde vatan millet sevgisiyle 31 Mart seçimlerini de demokrasi şenliğine çevirerek, Şenkaya'ya damga vuracağız." dedi. 


Anahtar Kelimeler: Görbil Özcan "Nerede kalmıştık?"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı