FUAT DEMİR BUGÜN İTİBARİYLE AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANLIĞINDA MÜRACATINI YAPTI

MÜSİAD Eski Başkanı Faut Demir Ak Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı oldu.

FUAT DEMİR BUGÜN İTİBARİYLE AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANLIĞINDA MÜRACATINI YAPTI

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağını açıklaması sonrası AK Parti Erzurum’da aday adaylığı süreci hareketlendi.

AK Parti’de Milletvekili aday adaylığı başvuruları bugün başlarken Aday usul ve esasları kapsamında, müracaatların il başkanlıkları ve genel merkez nezdinde alınması kararı verildi.

Uzun yıllar AK Parti’de siyaset yapan Oltu’lu İş insanı Fuat Demir il başkanlığında Milletvekili aday adaylık başvurusunu yaptı.

‘’ İlk günkü aşkla yolumuza devam ediyoruz’’ diyen sevilen İş insanı Fuat Demir, geçmişten bugüne parti teşkilatının farklı kademelerinde görev yaptığını belirterek yaşamının her döneminde kutlu davaya hizmet edeceğine vurgu yaptı.

Erzurum’da ve ülke genelinde iş dünyasının tanıdığı ve bildiği bir isim olarak öne çıkan Demir doğduğu ve büyüdüğü Oltu’ya yapılan Organize Sanayi sitesinin hayata kazandırılmasına katkı sağlamış, sadece bununla sınırlı kalmadan bölgenin ve Oltu İlçesinin kalkınması ve istihdamına katkı sağlaması için Cağ Kebap Fabrikasını hayata geçirmişti. Ayrıca 500 kişinin istihdam edileceği Tekstil Fabrikasını da ilçe’ye kazandırmıştı. ( Temeli atıldı ) Oltu OSB Şu an yatırımcıların ilgi odağı halindeyse şüphesiz onun etkisi büyük.
 

İnsan taşın altına elini koyacak
 

‘’ Erzurum bizden samimiyet, hoşgörü ve gayret bekliyor’’ diyen AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Fuat Demir yaşamında sevgi hoşgörü ve samimiyetin yanı sıra daha çok çalışmanın önemine vurgu yaptı. 

Demir şöyle konuştu:’’ Lise çağlarımdı. Geleceğe dair hayallerim hedeflerim vardı. Geçen zamanla birlikte Rabbim nasip etti bugünlere geldik.

Nereden nereye ? İç sesimle çok konuşurum. Her zaman doğduğum bereket fışkıran topraklara daha çok hizmet edip, memleketimizde yapılan güzel işlere kendi çapımda katkıda bulunmaya çalıştım. Çünkü şehrimiz çalışmamızı ve üretmemizi istiyor. Ve bizler bu memlekete hizmet edince sorumluluğumuz kat kat artıyor. Ve daha çok çalışıyoruz. AK Parti’de vefa vardır. Ak Parti’de birliktelik ve dayanışma vardır. Ve en önemlisi de Güçlü bir dünya liderine sahibiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yoldan sapmadan onun insan odaklı çalışmalarını referans alıp Erzurum’a ve Ülkemize daha çok hizmet etmek istiyorum. Liderimizin öncülüğünde 2023 yılı ülkemiz için güzellikler ve başarılarla dolu bir yıl olsun’’ 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı