Fuat Yılmaz Zehra Taşkesenlioğlu´nu Bombardıman´a Tuttu

Fuat Yılmaz´dan Kendi Köyünden 3 Oy Bölgesinden 600 Oy Alarak Beleşten Vekil Olan Turist Milletvekilimiz Taşkesenlioğlu´na Bombardıman!

Fuat Yılmaz Zehra Taşkesenlioğlu´nu Bombardıman´a Tuttu

Erzurum´da yayın hayatını sürdüren Radyo Yıldız´ın Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Yılmaz´dan Erzurum´a Turist olarak gelen ve kendi köyünden:3, Kendi seçim bölgesinden ise; 600 oy alarak Cumhuriyet tarihinde Erzurum´un beleşten meclise gönderdiği ilk vekil olarak adından söz ettiren Zehra Taşkesenlioğlu´na sitem dolu sözler.

İŞTE FUAT YILMAZ´IN O SİTEM DOLU SÖZLERİ:

"Anadolumuzda meşhur bir laf vardır. Bu lafı, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan´da sever ve sık sık kullanır. ( kılavuzu karga olanın ) Zehra hanım, yani yeni vekilimiz seçimlerde seslendirme, prodüksiyon ve farklı tanıtım alanlarında destek verdiğimiz ve o yürürken ardından insanlar yürüttüğümüz, kısaca değer verdiğimiz İnsan geçenlerde, şehrimizde basına İftar yemeği vermiş ama gel gör ki basın mensubu çoğu insanı çağırmamış.

Kısacası Erzurum tabiriyle kendi çalmış kendi oynamış. Birkaç Basın mensubu haricinde, basın sektöründen olmayan ama yemekte boy gösteren ve ne enteresandır ki ismi de basın iftar yemeği olan bir ortamı Zehra hanıma basın yemeği diye yutturan kişilere ulaştık..

Adam öyle komik, adam öyle kaynak ki sualimize diyor ki biz sadece gazetecileri cağırdık..

Peki bu program basına iftar yemeği değil mi diyorum tabi evet diyor..

Peki orada Erzurum basınına mensup insanların çoğu yok.

Neden çağırmadınız dediğimde, diyor ki siz hangi basın türüsünüz?

Cevap veriyorum, diyorum ki radyo iletişim ve adam diyor ki biz sadece gazetecileri çağırdık ve gülmelerim geliyor .

Demek ki dergi çıkaranlar dergici, radyo yayını yapanlar radyocu,televizyon yayını yapanlar televizyoncu, gazete çıkaranlar gazete çıkarıcı oluyorsa.

Şimdi, Zehra hanıma ve saz ekibine şunu soruyorum?

 Peki medya veya basın kim?

Ayrıca basına iftar yemeği adında program yapıyorsunuz sonra diyosunuz ki gazetecileri cagırdık. O halde gazetecilere iftar yemegi deseydiniz..

Vel hasılı kelam Zehra hanım ve saz ekibinin basın ve medya konulu bir brifing alması lazım, en önemliside klavuzunu değişmesi lazım yoksa vay burnunun haline?

NOT: GAZETECİLERE İSE BU İFTAR YEMEĞİ: HANGİ GAZETECİLERİ ÇAĞIRDINIZ? SİZİN GAZETECİ DEDİĞİNİZ KİŞİLER KİMLER? YOKSA ŞEHİRDEKİ GAZETECİLERİN DE KİMLER OLDUĞUNU BİLMİYOR MUSUNUZ? YADA ERZURUM´A YENİ BİR BAKIŞ AÇISI KAZANDIRMAK İÇİN O GAZETECİ BU GAZETECİ DEĞİL AYRIMINA MI GİRDİNİZ????

Kaynak: http://www.erzmedya.com


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli