FEVZİ ÇAKMAK HIZLI BAŞLADI

Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Çakmak, İlçe İlçe Dolaşıp Teşkilatlarıyla Kucaklaşıyor.

FEVZİ ÇAKMAK HIZLI BAŞLADI

 

 

AK Parti'de 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için başvuru süreci tamamlandı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı olduğunu duyuran Şehrimizin sevilen ve tanınan İnşaat Mühendisi Fevzi Çakmak Seçim çalışmalarına en hızlı başlayan aday adayı oldu.

Şehrimize Bir çok kalıcı Eser İnşa eden Fevzi Çakmak, “Masa başında siyaset yaparak değil, sahadaki çalışmalarımızla şehrimizin röntgenini çekiyoruz” dedi.

Aday Adaylık Başvurusunun hemen ardından İlçe Teşkilatlarını ziyarete başlayan Fevzi Çakmak'ın önceki günkü durağı Pasinler AK Parti İlçe Başkanlığı Oldu. Burada İlçe Başkanı ve yöneticileriyle bir araya gelen Fevzi Çakmak, İlçe Başkanı ve yöneticileriyle uzun uzun hasbihal etti. Birlik ve beraberlik vurgusunun ön planda olduğu sohbetin ardından Hınıs İlçemize Geçti. 

 

 

Hınıs İlçe Başkanlığında kendilerini ağırlayan İlçe Başkanı ve Yöneticileriyle özellikle Güney İlçelerimiz hakkında istişarelerde bulunan Fevzi Çakmak, Geçtiğimiz günlerde Vefat eden Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Erenden ötürü tüm Hınıs Teşkilatına bir kez daha başsağlığı dileklerinde bulundu. Merhum Belediye Başkanı Erdoğan Eren'in Aile büyüklerini de ziyaret eden Fevzi Çakmak yaşadıkları acının ortağı olduğunu söyledi. Bu vesileyle tüm Eren ailesinin ve kıymetli Hınıs halkının bir kez daha başı Sağolsun. Merhum Başkanımızın Ruhu Şad Mekanı Cennet Olsun dedi.

 

 

Fevzi Çakmak'ın bugünkü durağı ise, Oltu oldu. Oltu İlçe Başkanı ve yöneticileri tarafında İl Binasında karşılanan Fevzi Çakmak, burada karşılaştığı yoğun ilgi ve alakadan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkemiz, Ak Parti Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde son 22 yılını atılımlar, yatırımlar ve projelerle geçirdi. Türkiye Yüzyılının başladığı yeni dönemde hep yeni, hep ileri diyerek, geçmişte yapılan hizmetleri unutmadan; daha fazlasını yapmak için Aday Adayı olduğunu vurguladı. Önümüzdeki günlerde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız açıklanır da ben değil başka bir Dava arkadaşım aday gösterilirse de 2002 yılından beri terk etmediğim Genel Başkanım ve Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Parti Teşkilatlarımla beraber yine sahalarda canla başla çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın dedi.

 

 


Anahtar Kelimeler: FEVZİ ÇAKMAK HIZLI BAŞLADI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı