Fethullah Gülen´den askere zina izni!

Paralel Yapı´nın farklı kademelerde imamlık yapmış olan gizli tanığı, Gülen´in Askeri Okul öğrencilerine "Tedbir için zina yapın ama zevk almayın" fetvası verdiğini açıkladı.

Fethullah Gülen´den askere zina izni!

 

İstanbul Savcılığı´nca FETÖ´ye yönelik yürütülen bir soruşturma çerçevesinde geçtiğimiz günlerde yapının önemli bir noktadaki imamlarından birisi Gizli Tanık olarak ifade verdi. Gizli Tanık olan imam, önemli bilgiler paylaştı. FETÖ´nün içerisinde uzun yıllardır farklı birimlerde görev yaptığını MİT, Asker ve polis grupları ile görüştüğünü, Fetullah Gülen´in bu gruplara talimatlarını bizzat ilettiğini kaydeden Gizli Tanık Asker Grubu ile bazı görüşmelerine ilişkin şok detaylar anlattı. Gizli tanık, askeri okullara girmek isteyen kişilere ve okul öğrencilerine özel sunumlar yaptıklarını, kendisinin de görev aldığı bu sunumların Pensilvanya´dan gelen fetvalar çerçevesinde gerçekleştirildiğini belirtti.

 YAPARKEN ZEVK ALMAYIN

Sabah´ın haberine göre, gizli tanık, "Tedbir amacıyla deşifre olmamak için içki içebilirsiniz. Namazlarınızı saçınızı tararken tuvalette kılabilirsiniz, eğer kaçınılmazsa zevk almadan zina dahi yapabilirsiniz´ şeklindeki Fethullah Gülen´in fetvasını bizzat iletiyordum" dedi.

 ´HDP´Yİ DESTEKLEDİK´

7 Haziran ve 1 Kasım öncesinde AK Parti´ye karşı cemaat unsurlarının HDP´ye destek vermesi talimatı verildiğini kaydeden Gizli Tanık, "AK Parti´ye HDP dışında başka kimse zarar vermez. AK Parti´nin gitmesi gerekir. Bu dini mübine yapılmış en büyük hizmettir" fikrinin cemaat tabanına benimsetildiğini kaydetti. HDP´nin güçlü olmadığı bölgelerde AK Parti´den sonraki en güçlü siyasi parti belirlenerek onlara destek olunduğunu kaydeden Gizli Tanık FETÖ´nün özellikle kürt asıllı işadamlarını son dönemde önemsediğini onları yurtdışına çıkararak para kazanmalarını sağladığını kaydetti. Gizli Tanık, bu durumun bu işadamlarının kürt halkı üzerinde AK Parti karşıtlığı için etkili olma beklentisi ile yapıldığını ifade etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.04.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:11
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:43
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı