FERKAN AKBULUT KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI!

FERKAN AKBULUT AK PARTİ NARMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYDEMİR ADEM KINALI'YLA BİRLİKTE SAHAYA İNDİ

FERKAN AKBULUT KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI!

 

AK Parti'de kurulduğu günden beri siyaset yapan Eski Şekerli Belediye Başkanı Ferkan Akbulut, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimleri için Narman Belediye Başkanlığı için AK Parti'den Aday Adayı olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezince açıklanan Belediye Başkan Adayları arasında olmayan Ferkan Akbulut, “Ben AK Partiliyim. Kurulduğu günden beri Cumhurbaşkanımız ve Partimizin bir neferi olarak çalıştım. Bundan sonraki yaşamım boyunca da Partime ve Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılığımdan kopmayacağım.” diyerek AK Parti Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı'yla birlikte sahaya indi ve vatandaşlardan Aydemir Adem Kınalı için destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Narman merkez ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Narman İlçe Başkanlığı ve Cumhur ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Narman İlçe Teşkilatlarıyla birlikte çalışmalarına devam eden AK Parti Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı'ya destek istemek için sahaya inen Ferkan Akbulut için vatandaşlar," Ferkan Başkan Yakışanı yaptı" dediler.

 

 

AK Parti Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı mahalle sohbetlerinde yaptığı konuşmada ise, “Narman Türkiye Yüzyılı'nın Parlayan Yıldızı Olacak” dedi.

Aydemir Adem Kınalı konuşmasında; "Türkiye Yüzyılı, ülkemizin ikinci yüzyılına ilişkin iddialı program ve hedefleri içeriyor. Bu vizyon çerçevesinde Narman için bizler de daha üretken, daha dinamik, daha çağdaş ve akılcı bir iradeyi ortaya koymak zorundayız. Bu irade ile daha hızlı, daha ileri, daha güçlü Narman diyerek yola çıktık. Hızlı olacağız; çünkü almamız gereken mesafeler var. Daima ileriye, hep daha ileriye bakacağız. Bir olacağız, birlik olacağız; güçlü olacağız ve başaracağız. Toplumsal refahı önceleyen, hizmet ve eser belediyeciliğini esas alan, “Türkiye Yüzyılı-Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonu çerçevesinde büyük bir iddia ortaya koyuyoruz. Diyoruz ki Narman Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı olacak” dedi.

 

 

Öte yandan Aday Adaylık sürecinin bir bayrak yarışı olduğunu da ifade eden Aydemir Adem Kınalı, AK Parti'den Narman Belediye Başkanlığı İçin yarışan Aday Adayı dava arkadaşlarımın her birisi ismimin açıklandığı günden beri beni yalnız bırakmayacaklarını beyan ettiler. Bugün de Ferkan Akbulut başkanımız seçim çalışmalarımıza iştirak ederek bizlerle beraber sahaya indi. Kendisine teşekkür ediyorum. Ferkan Akbulut başkanım gibi diğer AK Parti Narman Belediye Başkan Aday Adayı olan dava arkadaşlarımızın da önümüzdeki günlerde bizimle birlikte saha çalışmalarımıza katılacaklarını ümit ediyorum dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı