Fatih Çelik, "Gözlerin gördüğü gerçeği aklın inkar etmesi mümkün değil"

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, "Sıktığımız Her El Değişimin Şart Olduğunu Ssöylüyor"

Fatih Çelik,

 

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, İftar sonrası vatandaşlarla bir araya gelip istişare toplantılarına devam ediyor.

İftar sonrası özellikle Dadaşkent bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik gittiği her yerde vatandaşlardan ve özellikle genç aday olması sebebiyle gençlerden yoğun ilgi görüyor.

Aziziye ilçemizin özellikle tarım ve sanayi alanlarında gelişmesi gerektiğine vurgu yaparak: tarımdan sanayiye, eğitimden turizme ve spora yönelik, alt yapısı ve finans kaynakları hazırlanmış onlarca projenin uygulama noktasında olduğunu ifade eden İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, “Ben Aziziyeliyim. Aziziye'de doğdum. Aziziye'de büyüdüm. Aziziye'de yaşıyorum. Meslek hayatım hep Erzurum ve Aziziye'de sürdü. İnanıyorum ki 31 Mart yerel seçimlerinde Aziziye öz evladına sahip çıkacak. Aziziye'yi biliyoruz. Sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Vatandaşımızı güler yüzlü, hizmet odaklı yönetim anlayışımızla buluşturacağız. Aziziye İyi olacak. Bu seçimi İyi’ler kazanacak. Tazelenmeye, yenilenmeye ihtiyacımız var. Bizler bu ülkenin İyi’leri olarak sözümüz var, Aziziyemiz İYİ olacak” dedi.;

"Aziziye Belediyesi 31 Mart tarihinden itibaren halkın evi olacak. Tüm vatandaşlarımıza bir bir muhatap alınıp tüm sorunların üzerine gideceğiz. Bizim belediyeciliğimizde belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Bir proje yapılırken, ilgili tüm kişilerin görüşleri alınacak ve en iyisini yapacağız." diyen Fatih Çelik, katılımcı bir yönetim anlayışı benimseyerek herkesin sesini duyurmasını sağlamak istediğini vurguladı.

Yılmadan, yorulmadan seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, “Gözlerin gördüğü gerçeği aklın inkar etmesi mümkün değil. Sıktığımız her el değişimin şart olduğunu söylüyor. Yüksek sesle avaz avaz söylüyoruz. O güneş Aziziye'den doğacak! Güzel geleceğin habercileri biziz. Sözümüz söz, umutlu yarınlara kol kola yürüyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Projelerini hayata geçirmek için gün saydıklarını belirten  İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, “Vatandaşlarımızın sosyal anlamda mutluluklarını artıracak, huzurlu, sağlıklı kentte yaşamalarına imkân sağlayacak projelerimizi hayata geçirmek için gün sayıyoruz.” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı