Esnaftan Sekmen’e dönüşüm teşekkürü

Büyükşehir Belediyesi’nin Erzurum’da yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları memnuniyet uyandırmaya devam ediyor.

Esnaftan Sekmen’e dönüşüm teşekkürü

 

Kevelciler’de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarından dolayı bir grup esnaf Başkan Sekmen’i makamında ziyaret etti. Yürütülen projeyle ilgili olarak Başkan Mehmet Sekmen’e teşekkürlerini ileten Kevelciler esnafı, burada yapılacak çalışmanın detayları hakkında da bilgilendirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kevelciler Kentsel Dönüşüm projesinin şehir merkezinde model teşkil edecek bir dönüşüm olduğuna dikkati çekerek; “Biz attığımız her adımda olduğu gibi, yürüttüğümüz her projede de vatandaşlarımızın beklenti ve talepleri doğrultusunda hareket diyoruz. Bu da beraberinde memnuniyet ve mutluluğu getiriyor” dedi.

KEVELCİLER ESNAFI İLE BULUŞTU

Kendisini teşekkür için ziyarete gelen Kevelciler esnafı ile bir süre sohbet eden Başkan Mehmet Sekmen, daha sonra projeye ilişkin olarak konuklarının sorularını yanıtladı. Kevelciler’in Erzurum’un en eski yerleşim birimlerinden olduğunun altını çizen Başkan Sekmen, “Tabi bu bölgede kentsel dönüşüm yaparken tarihi dokuyu korumaya büyük özen gösteriyoruz. Bu da haliyle bu semte ve çevresine ayrı bir cazibe ve hava kazandırıyor” diye konuştu.

Kevelciler’den gelen esnaf konuklarını Erzurum’a yapılan diğer çalışmalar hakkında da bilgilendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, topyekün kalkınmaya yine vurgu yaptı.

KENTSEL DÖNÜŞÜME DEVAM

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşümün hem çok maliyetli ve hem de büyük bir cesaret istediğini dile getirerek, “Kentsel dönüşüm yapmak kolay değildir ve bir belediye başkanı için böyle bir hamle büyük bir risktir. Ama biz Erzurum’da bunu başardık ve şehir merkezinde ekonomik ömrünü tamamlamış birçok yapıyı bertaraf ettik, yeni ve modern konutlar yaptık. Bu yöndeki atılımlarımız şehrin dört bir yanında devam ediyor. Yine vatandaşlarımızla, hak sahiplerimizle birlikte şehrimizin merkezini metruk yapılar ve gecekondulardan arındırmaya devam edeceğiz” dedi.

KAYNAK: Yenigün Gazetesi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli