ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur “TANITIM GÜNLERİ'NİN" Geri Dönüşümü Hakkında Konuştu

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) Başkanı Veysel Karani Aksungur, “Bu tür organizasyonlar neticesi Erzurum ürünlerine olan talep artmaktadır.

ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur “TANITIM GÜNLERİ

 

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) Başkanı Veysel Karani Aksungur yaptığı yazıl açıklamada; Bundan dolayı Erzurum’daki firmalar artık markalaştılar sadece buradaki satışlar değil siparişlerden de  Erzurum ekonomisine faydasının olduğnu görüp ve yaşıyoruz. Diğer taraftan her hangi bir yerde bir beldede etkin olabilmek için kültürel faaliyetlerin de olması gerekiyor. Yöresel ürünler olsun hediyelik eşyalar olsun ve sanatçılarımız olsun tümünün Erzurum ürünü olması ve Erzurum’lu sanatçı olması etkinliği artırıyor. Günümüzde propaganda denilen bir hadise var. Bu propagandalarla Erzurum gündeme gelmekte ayrıca tanıtıma gelen misafirlerimiz Erzurum ve Erzurumlu ile tanışıp kaynaşıyorlar ve iş birliği yapma imkanı artıyor.” dedi .

Ayrıca “Ankara’da Ak Parti'den Erzurumlu bir milletvekilimiz var. Çok ta başarılı Orhan Yegin

Ankara 1 bölge MHP 3. Sıra adayı, Ankara 2. Bölge İYİ Parti 2.sıra adayı, Ankara 3. Bölge MHP 3. sıra adayları da Erzurumlu idi. Geçen dönemlerde CHP’den iki milletvekilimiz vardı. Tüm ilçelerde ve her partiden belediye meclis üyelerimiz var. Belediye başkan yardımcılarımız var. İl teşkilatlarında ilçe teşkilatlarında başkan ve üyelerimiz var. Her partide ve her belediyelerde ve milletvekilleri nezdinde, parti genel merkezlerinde ağırlığımız ve saygınlığımız vardır diye konuşan Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) Başkanı Veysel Karani Aksungur siyasette de Ankara'da güçlüyüz dedi.

Ankara İl tanıtımlarını tüm iller yapmaktadır. Allah’a şükür yapılan programlar ve katılım olarak da en başarılı organizasyonları hep yapmaktayız.

26 yılı başarılı bir şekilde geri bırakan, tecrübeli ve güçlü bir vakıfız.

Bütün olumsuzluklara rağmen görev bilinci ile daha etkili bir şekilde faaliyetlerimizi yürüteceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı