ERZURUM'UN MARKASI ARZEN DONDURMA ŞİMDİ TÜM MİGROS VE MACRO CENTER'LARDA

Dünya'da ve Türkiye'de sadece Arzen Dondurma Farkıyla Üretilen “PROBİYOTİKLİ DONDURMA”, KOLAJENLİ DONDURMA", “PREBİYOTİKLİ DONDURMA” ve “GİNSENGLİ DONDURMA” Tüm Macro Center ve Migros Marketlerde

ERZURUM

 

Erzurum'da doğup, Türkiye'nin lezzetleri arasına girmeyi başardığı gibi ünü ülke sınırlarını da aşan Arzen Dondurma artık Migros Marketlerin üst segment marketleri olan Macro Center'lar ve Tüm Migros Marketlerde satışa sunulacak.

İmalatının tamamını Anadolu'nun zirvesi Erzurum'da gerçekleştiren ve Türkiye'nin tüm illerine sevkiyat sağlayan ARZEN Dondurmaları üretim çeşitliliği ve kapasitesinin yanı sıra istihdam anlamında da bölgeye ciddi katkı sağlıyor. 

400'ü aşkın personel ile hizmet vermekte olan Arzen Dondurma bununla birlikte dondurma üretiminde kullanılan süt ihtiyacının karşılanması için keçi sütü üretim tesislerinin oluşmasını sağlayarak üretimlerinin tamamında Keçi sütü kullanarak kalitesinden ödün vermiyor.

Yüksek kapasite, yüksek kalite, yüksek hijyen  ve vazgeçilmez lezzet şartlarını göz önünde bulundurarak oluşturulan tesislerde, İtalyan dondurma üretim teknolojileri kullanılarak el değmeden üretim gerçekleştiren Arzen Dormaları, ürettiği ürünleri ise modern teknolojilerle donatılı soğuk hava depolarında muhafaza ederek soğuk zinciri kırmadan Türkiye'nin dört bir yanındaki müşterilerine ulaştırıyor.

Son olarak Sıcak ve kavurucu yaz günlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan dondurmaya farklı bir çeşitlilik getiren Arzen Dondurma, Dünya'da ve Türkiye'de ilk kez “PROBİYOTİKLİ DONDURMA”, KOLAJENLİ DONDURMA", “PREBİYOTİKLİ DONDURMA” ve “GİNSENGLİ DONDURMA” çeşitleriyle şuan itibariyle İstanbul'da Macro Center ve Migros’larda satışa sunuldu. 

Satışa çıkar çıkmaz tüketicileri tarafından dikkat çeken bu çeşitler önümüzdeki günlerde Dondurma severlerin tutkusu haline geleceğe benziyor.

Öte yandan Erzurum'da doğup, Türkiye'nin lezzetleri arasına girmeyi başardığı gibi ünü Ülke sınırlarını aşan Arzen Dondurma'nın artık Macro Center'lar ve Tüm Migros Marketlerde satışa sunulması Tüm Erzurumluları ziyadesiyle gururlandırdı ve mutlu etti. 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı