ERZURUM´UN GÖRÜNMEYEN İHTİYACINI BAŞKAN MEHMET SEKMEN´E İLETİYORUZ

Adeta Bacasız Fabrika Olan Bu Sektörün Yatırımcıları Erzurum´a Çekilmeli ve Yatırım İçin Teşvik Edilmeli..

ERZURUM´UN GÖRÜNMEYEN İHTİYACINI BAŞKAN MEHMET SEKMEN´E İLETİYORUZ

 

 

Erzurum önündeki bu fırsatı iyi değerlendirmeli?

Adeta bacasız fabrika olan bu sektörün yatırımcıları Erzurum´a çekilmeli ve yatırım için teşvik edilmeli.. 

Erzurum´un nüfusuna baktığımızda cami, yurt, okul ve avm gibi yatırımlardan daha çok Huzurevi gibi asli önem taşıyan yatırımlara ihtiyacımız olduğu net bir şekilde görülüyor? 

Peki nedir bu akredite Huzurevi?

Bu yapı diğer huzurevlerinin alışılageldik yapısından daha farklı bir hizmet sunuyor. Yaşlı ebeveynlerin bakım için bırakıldığı bir yer değil, onların yeniden yaşama başladığı, ikinci bir hayata başladıkları yer oluyor. Eskiden evlatlar ana-babalarına sahip çıkarlardı. Şimdilerde maalesef yaşam koşulları dolayısıyla evlatlar bir tarafta, ebeveynler bir tarafta. Bu nedenle vatandaşlarımıza yaşlılığında bakım verecek bu gibi işletmelere yaşam koşulları nedeniyle her geçen gün daha fazla ihtiyaç doğuyor. 

Söylediğimiz gibi Huzurevi´nin Erzurum´un öncelikleri arasına alınması, şehrimize dışarıdan gelecek yatırımcının bu yönde teşvik edilmesi gereken bir konu.

Gerek bölgede 13 vilayetin Sağlık Merkezi halinde olan coğrafi konumumuz, gerekse ilçelerimizin durumu bu tarz yatırımları Erzurum´a çekmek için oldukça müsait.

Yaşlıların en çok ilgi odağı olan Termal Turizme de faydalı olacağına inandığımız Şehrimizin görünmeyen bu ihtiyacının bir an evvel giderilmesi husunda Erzurum için hassasiyetine ve yatırımcının şehrimize kazandırılması için geniş vizyonlu bakış açısına sahip Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´in bu konuda ivedilikle girişimler yapacağına inanıyoruz. Bu yüzden sayın Başkanımız Mehmet Sekmen´e bu Görünmeyen İhtiyacımızı iletiyoruz. İnanıyoruz ki; Yatırımcıya ve yatırıma önem gösteren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen önümüzdeki günlerde Kamuoyu huzurunda bu konu ile ilgili görüş ve düşüncelerini hatta girişimlerini paylaşacaktır. Ümit ediyoruz olumlu açıklamalar gelecektir. 

Ayrıca akredite huzurevleri ile AB üyesi ülkeler vatandaşlarını Türkiye gibi Dünyanın nadir güzelliklerini barındıran ülkelere göndererek vatandaşlarının motivasyon düzeylerini arttırmanın yanında ülkemizin ihracat oranlarına da önemli oranda katkı sağlıyor. Ülkemizde yer alan bu kurumlar hizmet sektörü ile yabancı fon çekmede oldukça başarılı olduğu söylenebilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

30.03.2024

  • İMSAK 04:30
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:24
  • İKİNDİ 15:57
  • AKŞAM 18:44
  • YATSI 20:03
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 12 ° / 0.6 ° Güneşli