ERZURUMSPOR´UN YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SEKMEN´E İLK MADİK

ERZURUMSPOR´UN YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SEKMEN´E İLK MADİK

ERZURUMSPOR´UN YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SEKMEN´E İLK MADİK

 

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, geçtiğimiz Pazar Günü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Kulübün 377 kongre üyesinden 196´sının katıldığı genel kurulda Onursal Başkan Mehmet Sekmen´in gösterdiği tek aday olan Dilaver Yılmaz, 195 oyla başkanlığa getirildi.

Kongrenin ardından ilk kez önceki gün toplanan yeni yönetim görev dağılımı yaparken, bir çok skandala da imza attı.

Erzurum Büyükşehir Belediye başkanlığı görevine geldiği ilk günden beri şehrimizin markalaşma yolunda en önemli ayaklarından birisinin de Erzurumspor olduğunu savunan ve kulübün maddi ve manevi her alanda tek destekçisi olarak bilinen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Pazar Günü gerçekleştirilen Olağan Kongre öncesi gerek yönetim şemasının oluşmasında ve gerekse Kulüp başkanlığına önerilecek ismi ince eleyip sıkı dokudu.

Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin onca işinin arasında yoğun mesai harcayarak şehrimizin gelişmesinde ve kalkınmasında öncü işadamları ve bürokratları bir araya getirerek oluşturduğu yönetimden daha ilk toplantı da madiği yiyen isim olarak konuşuluyor.

Olağanüstü Kongre öncesi kurmaylarıyla bir araya gelip transfer çalışmalarına başlayan Başkan Mehmet Sekmen ilk anlaşmayı Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç ile yapmıştı. İmzalanan sözleşme sonrası Yerel ve Ulusal basında çıkan haberlerde kullanılan fotoğrafı hepimiz çok iyi hatırlarız. 

Hatırlamayanlar ya da hatırlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatalım. İŞTE O FOTOĞRAF

/resimler/2017-6/21/0353148169459.jpg

Erzurumspor´un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Ünsal Kıraç ve Zafer Aynalı´nın da bulunduğu Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç´ın bir araya gelerek sözleşme imzaladığını hiçe sayan yeni yönetim, önceki gün yaptıkları ilk toplantı da Başkan Mehmet Sekmen´in Olur verdiği ve anlaşma sağladığı Mustafa Kemal Kılıç´ı gönderme kararı almak için oylamaya sunacak kadar cüret gösterdiler. 

Yapılan ilk toplantı sonrası kamuoyunda geniş yankı uyandıran Yeni yönetimin Onursal Başkan Mehmet Sekmen´in anlaştığı bir Teknik Direktörü gönderme cüretinde bulunmaları Mehmet Sekmen´e atılan ilk Madik olarak değerlendirildi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli