ERZURUMLU İŞADAMIMIZ GÜRKAN DÖLEKLİ BABA MİRASI GELENEĞİ BU YILDA BOZMADI

Ülkemizin saygın, itibarlı ve güvenilir Holdingleri arasında yer alan Güven Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Dölekli bu yıl da yardımlaşma kültürünü yaşattı.

ERZURUMLU İŞADAMIMIZ GÜRKAN DÖLEKLİ BABA MİRASI GELENEĞİ BU YILDA BOZMADI

 

Erzurum'un Pasinler ilçesinde adeta babadan oğula nükseden Yardımlaşma kültürü Ülkemizin saygın, itibarlı ve güvenilir Holdingleri arasında yer alan Güven Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Dölekli tarafından devam ettiriliyor.

Doğup büyüdüğü toprakları hiç bir zaman unutmayan ve her fırsatta ihtiyaç sahibi hemşerileri başta olmak üzere, şehrimizin gelişmesinde ve kalkınmasında elini taşın altına koymaktan kaçınmayan Erzurumlu işadamımız Gürkan Dölekli, bu Ramazan ayında da Baba mirası olan yardımlaşma kültürünü diri tutmak ve yaşatmak için Ülkemiz genelinde ve şehrimizde ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çaldı.

Başta Pasinler halkı olmak üzere Erzurum'da herkes tarafından sevilen ve tanınan işadamımız merhum Hacı Seffan Dölekli'nin büyük oğlu olan Gürkan Dölekli, babasından almış olduğu ticaret ahlakını yaşatmayı ve yardımlaşma kültürünü kendisinden sonraki nesillere bırakmak için de öncülük ediyor. 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 İlimizi etkisi altına alan Deprem Felaketinin ilk anlarından itibaren, Tüm Araç gereçlerini ve personellerini deprem bölgesine göndererek Arama Kurtarma çalışmalarına katılan Güven Holding, aynı andan itibaren 11 İlimizde yaşayan depremzede vatandaşlarımıza gıda ve ayni yardımlarda bulundu. Halen Deprem bölgesinde araç gereç ve personelleriyle enkaz kaldırma çalışmalarına yardım eden Güven Holding, Erzurumlu hemşerilerimiz tarafından adından gururla bahsettiriyor.

Ülkemizin yaşamış olduğu bu Asrın Felaketi olarak adlandırılan Depremin yaralarının sarılmaya çalışıldığı şu günlerde idrak ettiğimiz Ramazan ayı münasebetiyle de Ülkemizde ve şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan Güven Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Dölekli, Erzurum Merkez başta olmak üzere tüm ilçe, köy ve mahallelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve ayni yardımları ulaştırmaya başladı.

Ülke olarak ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde Ülke genelinde 25 Bin Erzurum'da ise 10 Bin ihtiyaç sahibi aileye ulaşan Güven Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Dölekli, bu yıl ki yardımları Erzurum Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeler ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayının ilk günü itibariyle ulaştırdı.

ALLAH SAYILARINIZI ARTIRSIN

Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesinde ve kalkınmasında öncülük eden ve her fırsatta Erzurumlu olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek şehrimiz insanına ayrı bir önem veren Erzurumlu işadamımız Gürkan Dölekli ve Gürkan Dölekli gibi düşünen değerlerimize her zaman sahip çıkmak bir memleket meselesidir. Memleketimize bu denli değer veren İşadamlarımızın Allah sayılarını artırsın diyoruz…. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı